ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Πτήση με αερόστατο... και πολλά άλλα για τα 100 χρόνια της ομάδας.

 


Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ "έβαλε φωτιά" στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, καθώς τους υπενθύμισε πως τα γενέθλια της ομάδας πλησιάζουν... και φέτος θα εορταστούν δεόντως. Είναι γνωστό εξάλλου πως στις 13 Απριλίου η ΑΕΚ συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και ιστορίας, γεγονός που θα χαρίσει στους οπαδούς τους μεγάλες συγκινήσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της "Κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, τα φετινά γενέθλια θα γιορταστούν με πρωταγωνιστή το αερόστατο της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στις 13 Απριλίου θα απογειωθεί από την OPAP Arena το αερόστατο της ΑΕΚ, το οποίο θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την χώρα, αποτελώντας το βασικότερο "happening" των εορταστικών εκδηλώσεων. Φυσικά, όπως σημειώνεται και στην ανακοίνωση, η πτήση του αερόστατου θα είναι μια από τις πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις για τα φετινά ιστορικά γενέθλια της ομάδας. Στο πλαίσιο εξάλλου αυτών των εκδηλώσεων, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη κυκλοφορήσει επετειακή εμφάνιση, αλλά και νέο επετειακό σήμα. 

Ακόμη σημειώνεται, πως πρόθεση όλων στην Ένωση, είναι η φετινή γιορτή να έχει το δικό της μοναδικό σλόγκαν, το οποίο μάλιστα θα προκύψει από τις προτάσεις και τις ιδέες των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι άλλωστε θα έχουν άκρως ενεργό ρόλο στα φετινά γενέθλια της ομάδας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code