ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλμέιδα: «Δεν έχω να πω κάτι για Τσιλούλη , σέβομαι τους ποδοσφαιριστές που προπονώ»


Ερώτηση για τον Τσιλούλη δέχθηκε όπως ήταν φυσικό ο Ματίας Αλμέιδα, μετά το πέρας της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λαμία. Ο ίδιος δεν ήθελε να προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο και επικεντρώθηκε στους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει.

Από εκεί και πέρα έκανε σχόλιο τόσο για την εικόνα της ομάδας του όσο και την πιθανότητα να δούμε τον Λιβάι Γκαρσία να αγωνίζεται παρέα με τον Πόνσε στην ίδια εντεκάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που κλείνεται καλά. Επιμέναμε προκειμένου να ανοίξουμε το σκορ και το καταφέραμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι, καλά στημένοι στο γήπεδο είχαμε πολλές πάσες και οι παίκτες μας σκέφτηκαν πολύ έξυπνα και κατάφεραν να βρουν λύσεις στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

για Πόνσε – Γκαρσία: «Υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν μαζί. Τώρα βέβαια σταματάει πάλι το πρωτάθλημα. Είναι σαν να γίνεται πάρτι και να κλείνουνε τα φώτα. Ο Λιβάι φεύγει να παίξει με την Εθνική του, έχει σημαντικά παιχνίδια και ελπίζουμε να γυρίσει όπως τον στέλνουμε. Περιμένουμε βέβαια να επιστρέψουν οι τραυματίες που έχουμε αυτό το διάστημα. Είναι πάντως μια πιθανότητα».

για τον Τσιλούλη: «Ακόμα δεν έχω να πω κάτι. Σέβομαι τους ποδοσφαιριστές που προπονώ, είμαι συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και δεν έχω να πω κάτι».

για τον Μουκουντί: «Ο Μουκουντί πλέον είναι καλά και υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός με τον Κάλενς. Βέβαια τώρα θα φύγουν και οι δυο για να ταξιδέψουν προκειμένου να παίξουν με τις Εθνικές τους. Και σε αυτή την περίπτωση εύχομαι να επιστρέψουν όπως τους στέλνουμε να παίξουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code