ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κακαμπάτζε: "Και ένα εκατομμύριο εισιτήρια να υπήρχαν, θα εξαφανιζόντουσαν όλα"


Στην τρέλα που επικρατεί στην Γεωργία, στάθηκε ο Οτάρ Κακαμπάτζε, με τον 28χρονο αμυντικό να λέει χαρακτηριστικά ότι και ένα εκατομμύριο εισιτήρια να υπήρχαν για το παιχνίδι της Γεωργίας με την Ελλάδα, θα γινόταν και πάλι sold - out.

Ειδικότερα:

"Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τη χώρα. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση στην ομάδα και προετοιμαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα.

Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που παίζω για αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που μπορεί να φέρει τόση χαρά στη χώρα. Αυτή η ομάδα έχει τη νοοτροπία του νικητή, που έχει αποδειχτεί πολλές φορές. Υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα, πάρα πολλά πράγματα. Έγινε όπως δεν φανταζόμασταν, αλλά φτάσαμε ως εδώ. Το ότι τόσος κόσμος θέλει να έρθει στο γήπεδο έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα. Πιθανότατα, ακόμα κι αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια, θα εξαφανιζόντουσαν όλα. Αυτό θα έχει πολύ θετική επίδραση σε εμένα προσωπικά και στην ομάδα".

Τέλος, μίλησε και για την επιστροφή του Κβίτσα Κβαρατσκέλια:

«Ο Κβάρα και οι οπαδοί δεν ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν στο ματς με το Λουξεμβούργο. Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι η μεγαλύτερη δύναμη για την εθνική ομάδα, που μας έλειπε τότε. Παίζω στην εθνική ομάδα εδώ και πολύ καιρό και η τρέχουσα ομάδα είναι η καλύτερη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code