ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ηλιούπολη - Καλλιθέα 0-4: Η πρωτοπόρος Καλλιθέα σκόρπισε τους γηπεδούχους

 


Ηλιούπολη και Καλλιθέα αναμετρήθηκαν στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής για τα playoff του Νοτίου Ομίλου.

Ο αγώνας

Η Καλλιθέα ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 9΄ με τον Βασιλόγιαννη να κάνει μια σέντρα τον Λουκίνα να πιάνει μια κεφαλιά για το 0-1, αυτό ήταν και το 10ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Καλλιθέα κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ στο 16΄ με τον Ντεμέτριους να εκμεταλλεύεται το λάθος του Άντο νικώντας με όμορφο πλασέ τον Πολίτη για το 0-2. Η κυριαρχία της Καλλιθέας συνεχίστηκε και στο 37΄ ο Ντεμέτριους έκανε ένα σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Πολίτη. Πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια  η Καλλιθέα κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ με τον Μανθάτη να εξαπολύει ένα σουτ νικώντας τον Πολίτη για το 0-3.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αφού η Καλλιθέα προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην μάχη όπου θα δώσει για να φτάσει στην άνοδο. Η Ηλιούπολη αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Ότι δεν κατάφερε να πετύχει η Ηλιούπολη πέτυχε για άλλη μια φορά η Καλλιθέα με τον Ντεμέτριους να σερβίρει στον Τόρες που από κοντά έγραψε το τελικό 0-4 βάζοντας το κερασάκι στη  τούρτα στο 62΄.

Αναλυτικά το πως διαμορφώνεται η βαθμολογία των playoff του Νοτίου Ομίλου μετά την νίκη της Καλλιθέας:

1. Καλλιθέα 27

2. Χανιά 22

3. Ιωνικός 21

4. Καλαμάτα 18

5. Ηλιούπολη 18

Η Καλαμάτα είχε ρεπό σε αυτή την αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των playoff του Νοτίου Ομίλου:

31/3 (16:00) Καλαμάτα - Χανιά 

31/3 (16:00) Καλλιθέα - Ιωνικός 

Η Ηλιούπολη έχει ρεπό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code