ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πογέτ: «Μιλάτε για τύχη αλλά δεν είχαμε τύχη τα τελευταία τρία χρόνια»


Στενάχωρος ο Γκουστάβο Πογέτ μετά το πέρας της αναμέτρησης. Ο ίδιος έκανε λόγο για την τύχη, την οποία δεν είχαμε ποτέ με το μέρος μας.

Αναφορικά με το μέλλον του ήταν ξεκάθαρος, δεν μπορεί να πει κάτι τώρα, απομένουν πέντε μέρες μέχρι την λήξη του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει πολύ στεναχώρια. Μιλάτε για τύχη αλλά δεν είχαμε τύχη τα τελευταία τρία χρόνια, δεν είχαμε σε κληρώσεις, δεν είχαμε κερδίσει κάποιο παιχνίδι από τύχη. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα, έκαναν ότι μπορούσαν και με κάποιον τρόπο δεν βρεθήκαμε στο Euro, δεν είχαμε ούτε σήμερα τύχη.

Ζητήσαμε να δώσουν τα πάντα τα παιδιά και το έκαναν. Για πρώτη φορά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλαμε. Είχαμε τραυματισμούς και οι 4 από τις 5 αλλαγές που κάναμε ήταν λόγω αυτού και ήταν και αυτός ένας παράγοντας .

Ήταν προνόμιο για εμένα που ήμουν προπονητής της Ελλάδας . Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου, δεν μπορώ να πω τίποτα. Πέντε μέρες... τόσες μένουν μέχρι την λήξη του συμβολαίου, δεν είναι στιγμή να μιλήσουμε για το μέλλον τώρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code