ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για Χανιά, ήττα για Καλλιθέα, ισοπαλίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Β΄, υποβιβασμός για Τηλυκράτη


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 22η και τελευταία αγωνιστική του Νοτίου ομίλου με τα Χανιά να παίρνουν τεράστια νίκη (3-1) με ανατροπή κόντρα στην Ηλιούπολη μειώνοντας σε απόσταση αναπνοής την διαφορά από την πρωτοπόρο Καλλιθέα που γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Καλαμάτα. Στο ντέρμπι της ουράς ο Γιούχτας επικράτησε του Τηλυκράτη με 1-0 στέλνοντας την ομάδα της Λευκάδας στην Γ΄ Εθνική.

Καλαμάτα - Καλλιθέα 1-0: Ο Μπαράλες χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Κυνηγόπουλο στο 6΄, μια φάση που θεωρήθηκε ως μη γενόμενη λόγω οφσάιντ. Η Καλαμάτα στην συνέχεια αφυπνίστηκε απειλώντας την εστία της Καλλιθέας με δυο σουτ του Πασσά που δεν βρήκαν στόχο(13' , 26΄). Στο 38΄ η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο του Μπουλούλη στον Πασσά. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στην τελευταία ουσιαστική φάση στο πρώτο ημίχρονο μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια ( Καλλιθέα) στο 42΄ χτύπησε το δοκάρι και κατέληξε αουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση πέφτοντας όμως πάνω σε ένα εξαιρετικό Κοβάλ.

Χανιά - Ηλιούπολη 3-1: Τεράστια νίκη για τους γηπεδούχους που μείωσαν σε απόσταση αναπνοής την διαφορά με την Καλλιθέα  

Μπορεί η Ηλιούπολη να κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Παντελίδη στο 28΄, ωστόσο τα Χανιά κατάφεραν να ανατρέψουν πλήρως το σκορ και χάρη στα γκολ των Κόλα (37΄), Μανάλη (41΄) και Μούλερ (51΄) οι Κρητικοί πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο στην μάχη που δίνουν για την άνοδο.

Αιγάλεω - Ιωνικός 1-2: Νίκη με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους

Αν και το Αιγάλεω ήταν αυτό που κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Δαβιότη στο 23΄ ο Ιωνικός έφτασε αρχικά στην ισοφάριση χάρη σε γκολ του Ντάουντα στο 72' και εν συνεχεία στην ανατροπή χάρη σε γκολ του ίδιου παίκτη στο 90+5΄. Με αυτό το τρόπο η ομάδα της Νίκαιας δεν άφησε το περιθώριο στην Καλαμάτα που επίσης πήρε το τρίποντο της νίκης να ξεφύγει στην κατάταξη με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στους 36 βαθμούς και την 3η θέση.

Γιούχτας - Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0: Οι Κρητικοί έστειλαν τους φιλοξενούμενους στην Γ΄ Εθνική

Γιούχτας και Τηλυκράτης αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου με μόνο στόχο την νίκη και την αποφυγή της τελευταίας θέση που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική. Ο Γιούχτας ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος καθώς χάρη σε γκολ του Μπρούσε πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο κερδίζοντας την πρώτη μάχη της παραμονής.

Ολυμπιακός Β΄ - Παναχαϊκή 2-2: Έ (Χ)ασαν δύο βαθμούς στο τέλος οι Πειραιώτες 

Ο Ολυμπιακός Β΄ μπήκε αποφασισμένος στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να πετύχει δυο γκολ νωρίς με τον Αλγκασίμ Μπα στο 5΄ και τον Πινακά στο 10΄. Αν και όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη καταφέρνοντας αρχικά να μειώσουν με τον Πατρινό στο 80΄ και εν συνεχεία να ισοφαρίσουν με τον Γαιτανίδη στο 88΄ "κλέβοντας" τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναθηναϊκός Β΄ - Διαγόρας 2-2: Μοιρασιά σε ένα ιδιαίτερα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Β΄ και  Διαγόρα. Αν και οι Πράσινοι προηγήθηκαν με 2-0 με τα γκολ των Μαζχάρ στο 54΄ και Φουρτάδο στο 61΄ ο Διαγόρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση χάρη στα γκολ των Βολάκη στο 77΄ και Δερμιτζάκη στο 89΄.

Αναλυτικά η βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας: 

1. Καλλιθέα 47

2. ΠΑΕ Χανιά 44

3. Ιωνικός 36

4. Καλαμάτα 36

5. Ηλιούπολη 35

6. Διαγόρας 27

7. Αιγάλεω 25

8. Ολυμπιακός Β΄ 23 

9. Γιούχτας 22

10. Παναθηναϊκός Β΄ 21

11. Παναχαϊκή 21

12. Τηλυκράτης Λευκάδας 18

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις  1-5 θα αγωνιστούν στα playoffs ανόδου ενώ οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 6-11 θα παίξουν στα playout με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο 12ος Τηλυκράτης υποβιβάζεται απευθείας στην Γ΄ Εθνική. Τόσο οι ομάδες των playoff όσο και οι ομάδες των playout θα εκκινήσουν με τους μισούς τους βαθμούς.

Αναλυτικά η βαθμολογία με την οποία θα εκκινήσουν οι ομάδες:

Playoff

1. Καλλιθέα 24

2. ΠΑΕ Χανιά  22

3. Ιωνικός 18

4. Καλαμάτα 18 

5. Ηλιούπολη 18

Playout

1. Διαγόρας 14

2. Αιγάλεω 13

3.  Ολυμπιακός Β΄ 12

4. Γιούχτας 11

5. Παναθηναϊκός Β΄ 11

6. Παναχαϊκή 11

Τόσο οι αγώνες των playoff όσο και οι αγώνες των playout θα εκκινήσουν μετά από παύση δυο εβδομάδων.  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code