ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ευρωλίγκα: Σπουδαίες νίκες για Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο.


Δύο ακόμη σπουδαίες αναμετρήσεις περιλάμβανε η 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αρχικά στο Μόναχο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με σκορ 89-74 επί της Μπάγερν και συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια της για την είσοδο στο Play In. Την ίδια στιγμή στο Μιλάνο, η Αρμάνι πέτυχε μια πολύ οριακή αλλά και πολύτιμη νίκη με 77-76 με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, βάζοντας "φωτιά" στην μάχη για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας και της εισόδου στα Play - Off της διοργάνωσης.
 
Στο παιχνίδι του Μονάχου, η Μακάμπι ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, καταφέρνοντας να οικοδομήσει στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου μια ικανοποιητική διαφορά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά 13 πόντων (35-48). Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως, οι Βαυαροί έκαναν την αντεπίθεση τους, επιστρέφοντας "για τα καλά" στο ματς, τελειώνοντας την περίοδο, πίσω στο σκορ με 1 πόντο (62-63). Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως, η Μακάμπι έδειξε αποφασισμένη να μην χάσει έδαφος στην μάχη για την είσοδο στην Post Season. Ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιξε, και οι Ισραηλινοί έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη με το τελικό 89-74. 

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ριβέρο με 17 πόντους, ενώ για την Μπάγερν πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μπολμάρο με 21 πόντους. 

Στο Μιλάνο η αναμέτρηση μεταξύ της Αρμάνι και της Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί, οικοδομώντας μια διαφορά 10 πόντων μετά το πρώτο δεκάλεπτο (28-18). Το παιχνίδι συνέχισε να πηγαίνει καλά για την ομάδα του Μιλάνου, η οποία παρέμεινε στην πρωτοπορία μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους (43-36). Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες της Φενέρμπαχτσε να μειώσει της εις βάρος της διαφορά, εκείνη παρέμεινε σε οριακά διψήφιες τιμές (59-51), στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους έκανε την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς και εν μέρει τα κατάφερε, καθώς μπόρεσε να προσπεράσει στο σκορ, έστω και για μικρά διαστήματα. Στο τέλος όμως, η Αρμάνι πέτυχε κρίσιμους πόντους με τους Σίλντς και Μίροτιτς, φτάνοντας έτσι στην σπουδαία εντός έδρας νίκη με 77-76. 

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μέλι με 17 πόντους, ενώ για την Φενέρμπαχτσε ξεχώρισε ο Γούιλμπεκιν τελείωσε τον αγώνα με 15.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code