ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 85-94: Κίτρινο το ντέρμπι των "Δικεφάλων" - 2/2 η ΑΕΚ φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ


Σπουδαίο διπλό για την ΑΕΚ στην Πυλαία που νίκησε με 85-94 τον ΠΑΟΚ, "δίπλωσε" τις νίκες της επί των ασπρόμαυρων και απέκτησε προβάδισμα εξάδας. 

Ο αγώνας

Το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης ήταν πολύ αμφίρροπο και ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, χωρίς να καταφέρει κάποια εκ των δύο να χτίσει ασφαλή διαφορά. Χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι το μεγαλύτερο προβάδισμα στο πρώτο μέρος ήταν για την ΑΕΚ, που προηγήθηκε μόλις με έξι πόντους, 12-18, στο εναρκτήριο δεκάλεπτο. Στην ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που προηγούταν με την μικρότερη δυνατή διαφορά, 45-44.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τρίτη περίοδος. Ειδικότερα, παρότι στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 50-44, η Ένωση έκανε ουσιαστικά ανατροπή δώδεκα πόντων, με το τέλος του δεκαλέπτου να βρίσκει εκείνη μπροστά με έξι πόντους, 61-67.

Στην τέταρτη περίοδο, η ομάδα του Ηλία Ζούρου ήταν απολαυστική. Με εξαιρετικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, ανέβασε την απόδοσή της, διευρύνοντας το προβάδισμά της ακόμα και στους 18 πόντους, 70-88. Με λιγότερο από τρία λεπτά να απομένουν για το φινάλε του αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην διεκδίκηση της νίκης. Το μόνο που διαφοροποιήθηκε ήταν η τελική διαφορά, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 85-94.

MVP του αγώνα ήταν ο Κουζμίνσκας με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Άξιοι συμπαραστάτες του Λιθουανού ήταν οι Χόλινς και ΜακΡέι με 15 πόντους έκαστος. Εξαιρετικός ήταν και ο Ζώης Καράμπελας με 10 πόντους και ισάριθμες ασίστ. Για τον Δικέφαλο του Βορρά, στους 17 πόντους σταμάτησε ο Τάουνς.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 45-44, 61-67, 85-94

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code