ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε την ματσάρα στις καθυστερήσεις και βύθισε περισσότερο τους Γιαννιώτες (3-2)



 Ο Ατρόμητος λύγισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις, επικρατώντας 3-2 στην πρεμιέρα των playouts της Super League. Οι Περιστεριώτες έμειναν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Ηπειρώτες είναι με την πλάτη στον τοίχο. Γκονζάλεθ, Τζαβέλλας και Βέργος οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους Ηπειρώτες τα γκολ σκόραραν οι Παμλίδης και Εραμούσπε.


Α΄ ημίχρονο

Οι Ηπειρώτες μόλις στο 4' έφτασαν μια ανάσα από το 0-1, με τον Τζίμα με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πανηγύρισε γκολ το οποίο αρχικά μέτρησε, αλλά στην συνέχεια μέσω VAR ακυρώθηκε η μπάλα δεν είχε πέρασε την γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο παρότι οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και αυτοί με την σειρά τους και στο 27' έφτασαν πάλι κοντά στο γκολ με τον Τζαβέλλα να διώχνει το σουτ του Ριένστρα, ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Παμλίδης απείλησε με την μπάλα μετά από κόντρες να βγαίνει κόρνερ περνώντας δίπλα από το δοκάρι.

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη, ο Ατρόμητος στην πρώτη του μόλις φάση κατάφερε να σκοράρει. Συγκεκριμένα στο 37' ο Βαλένσια έκανε ωραία σέντρα και ο Γκονζάλες με εξαιρετικό απευθείας σουτ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2-0 στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Σούλη να διώχνει εξαιρετικά το φάουλ του Τζαβέλλα.

Β΄ ημίχρονο

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ και μάλιστα το ίδιο όμορφο με αυτό στο πρώτο. Συγκεκριμένα στο 49' ο Παμλίδης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Μαρκετζιάνι κάνοντας έτσι το 1-1. Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΣ Γιάννινα γύρισε πίσω και έδωσε χώρο στον Ατρόμητο χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ευκαιρία. Έτσι φτάσαμε στο 61' όταν σε μια πραγματικά ανύποπτη στιγμή οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν και πάλι. Οι Περιστεριώτες έκαναν γέμισμα στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Σούλης έδιωξε με γροθιές με την μπάλα να βρίσκει σε πλάτη και να στρώνεται στον αμαρκάριστο Τζαβέλλα που δεν είχε πρόβλημα προ κενής εστίας να κάνει το 2-1 και να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε και πάλι μπροστά και πάλεψε καθόλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου για να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 85'. Αρχικά στο ίδιο λεπτό ο Λεό με κεφαλιά απείλησε και ο Μαρκετζάνι έδιωξε εξαιρετικά σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ όμως ο Εραμούσπε κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά κάνοντας το 2-2. Με τον Μανούχο να έχει δώσει 9 λεπτά καθυστερήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεζε για να κάνει το 2-3, αλλά ύστερα από λάθος της άμυνάς του, έφερε και πάλι τον Ατρόμητο στη θέση του οδηγού. Συγκεκριμένα στο 90+5' ο Κούντε έκανε εξαιρετική μπαλιά, ο Σούλης κάκιστη έξοδο και ο Βέργος με όμορφο πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 για τον Ατρόμητο.

Ενδεκάδες

Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Έρλινγκμαρκ, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Κούεν, Αντζιέλσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Τούτου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Παμλίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code