ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

29η αγωνιστική Euroleague: Επιστροφή στις νίκες για Ρεάλ, Μπάγερν και Βιλερμπάν


Με τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική της Euroleague.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ πέρασε από την έδρα της Βίρτους και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τρεις σερί ήττες για την Euroleague, η Μπάγερν νίκησε με 64-58 την Ζαλγκίρις και μπήκε για τα καλά σε τροχιά play-in και η Βιλερμπάν έκανε την έκπληξη, αφού νίκησε με 84-80 την Εφές.


 
Βιλερμπάν - Αναντολού Εφές 84-80: Σπουδαία νίκη για την Βιλερμπάν - Τελικός για την Εφές το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Η Βιλερμπάν του Πιερίκ Πουπέ κατέβαλε την αντίσταση της Εφές με 84-80, υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα στην 17η ήττα της σε 29 ματς στη φετινή διοργάνωση. Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, οι Γάλλοι είχαν την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του και παρόλο που η Εφές πάλεψε να γυρίσει το ματς, όταν και μείωσε στον πόντο με τρίποντο του Μπομπουά 28" πριν το φινάλε, έφτασαν στη μεγάλη νίκη με καθοριστικό σουτ τριών πόντων του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, του Πάρις Λι. Έτσι, η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς υποδέχεται την ερχόμενη αγωνιστική τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, καθώς ενδεχόμενη νέα ήττα των Τούρκων θα τους απομακρύνει για τα καλά από την πρώτη 10άδα της βαθμολογίας. Για τους νικητές, 21 πόντους σκόραρε ο Καμπαρό, ενώ στους 20 σταμάτησε ο Ντεσόν Τόμας. Για τους πρωταθλητές Τουρκίας, ο Τόμσον πρόσθεσε 15 πόντους.

 

Βίρτους Μπολόνια - Ρεάλ Μαδρίτης 74-89: Επιβλητική επιστροφή στις νίκες για την Ρεάλ

Η Ρεάλ αγνοούσε τη χαρά της νίκης στην Ευρωλίγκα για 42 ημέρες (συμπεριλαμβανομένης της διακοπής). Ωστόσο, η ομάδα του Τσους Ματέο δεν έδειξε να... επηρεάζεται από το ντεφορμάρισμα που περνά, καθώς νίκησε με εμφατικό τρόπο 74-89 την Βίρτους στην Μπολόνια, ένα αποτέλεσμα το οποίο ευνοεί και τις δύο ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Για τους Μαδριλένους, 15 πόντους έβαλε ο Γιαμπουσέλε και άλλους 14 ο Πουαριέ. Για την Βίρτους, ο Κορντινιέ σταμάτησε στους 12 πόντους. Σε χαμηλές πτήσεις για το σύνολο του Λούκα Μπάνκι οι Σενγκέλια και Μπελινέλι με 10 και 9 πόντους αντίστοιχα, αλλά και μόλις 8/21 σουτ συνδυαστικά.

 

 Μπάγερν - Ζαλγκίρις Κάουνας 64-58: Νίκη - ανάσα για τους Βαυαρούς που καλοβλέπουν play-in

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, η Μπάγερν πήρε την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις με 64-58 και πλέον μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της 10άδας. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έλεγξε το ματς και παρά την προσπάθεια των Λιθουανών να επιστρέψουν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και μείωσαν δύο φορές στους τέσσερις πόντους 60-56 και 62-58, πήρε την σπουδαία νίκη που την βάζει για τα καλά στην διεκδίκηση μίας θέσης στα play-in της διοργάνωσης. MVP της αναμέτρησης ήταν ο Μπούκερ με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Έντουαρντς πρόσθεσε άλλους 10 πόντους. Για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, ο Έβανς σκόραρε 21 πόντους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code