ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Αστέρας (pre game): Να διευρύνει το σερί του στο άδειο Καραϊσκάκης


O Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις έξι το απόγευμα τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που κουβαλάει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ. 

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην μάχη για την είσοδο στα play off, τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 


Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί που έχει χτίσει και αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Καμπράλ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή καθώς είχε μένει εκτός στο ντέρμπι της Τούμπας, ενώ Ορτέγκα, Ελ Αραμπί, Ντόι, Ρέτσος, Καρβάλιο έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης. Τραυματίας παραμένει ο Ζέλσον Μάρτινς, ενώ εκτός για ακόμη μια φορά παρέμειναν οι Καμάρα και Μπίνιτς, όπως και ο νεαρός Άμπι. 


Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Μπιανκόν, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.


Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Χουλιάν Μπαρτόλο, ενώ τραυματίας παραμένει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Χουάν Μουνάφο. 

Η αποστολή των Αρκάδων:

Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code