ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Το buzzer-beater της χρονιάς πίσω από το κέντρο έδωσε τη νίκη στους Καβαλίερς!


 Σε μία βραδιά με πολλά παιχνίδια, όλα τα βλέμματα έπεσαν στο παιχνίδι των Καβαλίερς με τους Μάβερικς, τόσο επειδή πρόκειται για δύο από τις πιο καυτές ομάδες στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε.

Το Κλίβελαντ υποδέχθηκε χθες το βράδυ την παρέα του Ντόνσιτς, σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν να είναι πολύ κοντά, καθώς η δυναμική των δύο ομάδων είναι παρόμοια. Έτσι και έγινε, καθώς παρά τα μικρά run των δύο ομάδων, οι αντίπαλοι είχαν πάντα την απάντηση. Οι Καβαλίερς προηγήθηκαν νωρίς για 15 και οι Μάβερικς απάντησαν και ύστερα προηγήθηκαν οι ίδιοι για 10, αλλά το γεγονός ότι υπήρχαν 24 αλλαγές προβαδίσματος στο παιχνίδι δείχνει ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ανατροπή μίας εκ των δύο ομάδων. Ακόμα και στην τέταρτη περίοδο που το Ντάλας έδειχνε να απόστασιοποιείται στο σκορ από τον αντίπαλο του, τα τέσσερα, μέχρι τότε, τρίποτα του Μαξ Στρους στην τελευταία περίοδο ήταν αρκετά για να κρατήσουν τους γηπεδούχους κοντά στο σκορ. Το πέμπτο τρίποντο του, όμως, δεν το περίμενε κανείς. Με 4 δευτερόλεπτα και τους Μάβερικς να έχουν πάρει μόλις κεφάλι στο σκορ 118-119, η ομάδα του Κλίβελαντ δεν είχε άλλα τάιμ άουτ και έπρεπε να επιτεθεί γρήγορα. Ο Μαξ Στρους πήγε στην επαναφορά της μπάλας, την παίρνει πίσω κάνει μία τρίπλα και σουτάρει σχεδόν από τα 3/4 του γηπέδου και μπαίνει, χαρίζοντας μας ένα από τα highlights της χρονιάς και στέλνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Ντόνσιτς, παρά τους 45 πόντους του.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς ξεχώρισε η σβηστή νίκη των Μπακς, που δείχνουν να βρίσκουν τα πατηματά τους, με 38 πόντους διαφορά κόντρα στη Σάρλοτ, και η μη αναμενόμενη νίκη των Πίστονς, μόλις η ένατη τους στη σεζόν, κόντρα στους Μπουλς που τελευταία έδειχναν ότι είχαν βρει τη φόρμα τους και είχαν μπει δυναμικά στο κυνήγι των πλέι οφ. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 112-123

Ορλάντο Μάτζικ - Μπρούκλιν  Νετς 108-81

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ντάλας Μάβερικς 121-119

Νιου Γιορκ Νικς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς 92-115

Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφια Σίξερς 117-99

Ατλάντα Χοκς - Γιούτα Τζαζ 124-97

Μιλγουόκι Μπακς - Σάρλοτ Χόρνετς 123-85

Σικάγο Μπουλς - Ντιτρόιτ Πίστονς 95-105

Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς 114-105

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Μαϊάμι Χιτ 96-106

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Χιούστον Ρόκετς 112-95


Οι δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code