ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

LA LIGA MATCHDAY 25:Γκέλες για Ρεάλ και Μπέτις

 


Στις ισοπαλίες μείνανε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις.Ισόπαλοι αναδείχθηκαν και οι δύο ομάδες της τελευταίας σειράς Γρανάδα και Αλμερία.


Ράγιο Βαγιεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Γκέλα στην έδρα της Ράγιο 

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 3ο λεπτό με τον Χοσέλου να βρίσκει δίχτυα δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα ο Ντε Τομάς ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι και έκτοτε δεν άλλαξε κάτι στον πίνακα του σκορ.Η Ρεάλ παραμένει στην πρώτη θέση με 62 βαθμούς η Ράγιο είναι στην 14η θέση με  25 βαθμούς.

Γρανάδα-Αλμέρια 1-1



Συνεχίζουν τις ισοπαλίες 

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι Γρανάδα και Αλμερία μοιράστηκαν βαθμούς.Η Αλμέρια προηγήθηκε με το σουτ του Πούμπιλ είχε δύο ακυρωμενα γκολ και η Γρανάδα απείλησε και ισοφάρισε με τον Ουζούνι σε μια μπαλιά πίσω από την πλάτη της άμυνας.Στην τελευταία θέση παραμένει η Αλμέρια με μόλις 8 βαθμούς.Στην προτελευταία η Γρανάδα με 14 βαθμούς.Η Αλμέρια παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας  8 ισοπαλίες.

Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2



Ανατροπή και εξάδα για τους φιλοξενούμενους

Μετά την ήττα από την Παρί η Ρεάλ Σοσιεδάδ γύρισε στα θετικά αποτελέσματα.Η Μαγιόρκα προηγήθηκε με τον Σάντσες μόλις στο 4ο λεπτό.Ο Κούμπο ισοφάρισε για την Ρεάλ στο 38ο λεπτό.Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μερίνο ολοκλήρωσε την ανατροπή.Στην 16η θέση με 23 η Μαγιόρκα στην 6η με 40 η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μπέτις-Αλαβές 0-0



Παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα 

Παρά την υπεροχή της η Μπέτις δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και έμεινε στο μηδέν μαζί με την Βρίσκεται στην 7η θέση με 39 βαθμούς.Η Αλαβές είναι στην 12η θέση με 28 βαθμούς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code