ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: «Μπήκε» ο Λιβάι Γκαρσία για ΠΑΣ



 Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και πάλι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και προπονείται κανονικά ενόψει και του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Ο Λιβάι Γκαρσία ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός από την αναμέτρηση με τη Λαμία καθώς ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα και έβγαλε χωρίς πρόβλημα και την προπόνηση της Δευτέρας και τίθεται ξανά στη διάθεση του Αλμέιδα ενόψει και της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena.

Έτσι οι απουσίες περιορίζονται στον Ρότα που συνεχίζει τις αποφορτίσεις που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος βγήκε νοκ-άουτ πριν το παιχνίδι με τη Λαμία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται και στους γνωστούς τραυματίες Μουκουντί και Ζίνι.

Όσον αφορά τον Άμραμπατ, ο οποίος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο δεύτερο μέρος του σαββατιάτικου ματς, όπως τόνισε και ο Αλμέιδα δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ θυμίζουμε πως από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα απουσιάσει ο Κάλενς, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code