ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δίχως Γκολ στους Ζωσιμάδες


Για την 22η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον Άρη στους Ζωσιμάδες. Ένα ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να καταφέρει να την αξιοποιήσει σε καλές επιθετικές ενέργειες. Αντίστοιχα ο ΠΑΣ είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι παραπάνω. Οι γηπεδούχοι όντας τελευταίοι στην βαθμολογία αναζήτησαν οποιοδήποτε κέρδος από τον αγώνα
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στους Ζωσιμάδες βρήκε τις τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0 χωρίς κάποια σπουδαία τελική προσπάθεια μέχρι στιγμής. Η ομάδα του κιτρινόμαυροι απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 13' με σουτ του Σαμόρα, από τα δεξιά και πλάγια, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΣ στο απείλησε στο 15' με σουτ του Τζίνο μέσα από την περιοχή, μετά την πάσα του Ροσέρο, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με  μεγάλη ευκαιρία  για τους γηπεδούχους στο 47' με τον Κόντε. Ο Άρης απείλησε σημαντικά στο 84ο λεπτό με πολύ καλό σουτ του Μάνου Γκαρθία, με τον Νάγκι να πέφτει στην κλειστή του γωνία και να απομακρύνει την μπάλα. 

Τελικό Αποτέλεσμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: 0-0

Άρης: Κουέστα, Ντουκουρέ, Μπένετ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μπράμπετς, Φατόρε, Φετφατζίδης, Τζούρασεκ, Οντουμπάτζο, Ρόουζ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Ζόρντι, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code