ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Μπαίνει χειρουργείο και χάνει την σεζόν ο Τρόοστ-Εκόνγκ



Δυστυχώς τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων του Νιγηριανού σέντερ μπακ έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού και ο Νιγηριανός στόπερ θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, με τον ΠΑΟΚ να χάνει ένα βασικό γρανάζι σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.


Ο Νιγηριανός στόπερ αποκόμισε το σχετικό πρόβλημα στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής όπου και οδήγησε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μέχρι τον τελικό και αναδείχθηκε MVP του τουρνουά και πλέον θα περάσει αύριο (27/2) την πόρτα του χειρουργείου, με σκοπό να αποκατασταθεί η ζημιά. Ο ακριβής χρόνος της αποθεραπείας του δεν μπορεί να υπάρξει όμως είναι πιθανόν μην αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα σεζόν, καθώς απομένουν περίπου 2,5 μήνες ώστε να ολοκληρωθεί.

Επιπλέον εκτός θα βρίσκεται για τον επόμενο μήνα και ο Μιχαηλίδης κάτι που μεγιστοποιεί για τον Δικέφαλο το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας του εν όψει των Play-off. Την ίδια στιγμή ο Ζόαν Σάστρε επίσης τέθηκε επί του παρόντος εκτός, καθώς υπέστη κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου. Λόγω του σημείου του τραυματισμού του, η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code