ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Χωρίς περιγραφή τα ματς Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ


Τα τέσσερα παιχνίδια που πρόκειται να δείξει η Cosmote την Τετάρτη (28/2) θα μεταδοθούν χωρίς περιγραφή λόγω απεργίας.

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία στο Μέσο της Cosmote και έτσι τα Παναθηναϊκός - Άρης, ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, καθώς και το Βόλος - ΟΦΗ θα μεταδοθούν χωρίς περιγραφή και σχολιασμό.

Η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου 2024 για τους δημοσιογράφους της COSMOTE TV μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την βελτίωση των αποδοχών και των συνθηκών εργασίας τους, με ευθύνη της εργοδοσίας.

Για περισσότερο από τρεις μήνες η εργοδοτική πλευρά προσέρχεται προσχηματικά σε συζητήσεις, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις και χωρίς τη διάθεση να απαντήσει στα αιτήματα των δημοσιογράφων. Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει ούτε διαπραγμάτευση, ούτε πρόταση, αλλά εμπαιγμός.

Οι εργαζόμενοι και η ΕΣΗΕΑ έδειξαν καλή πίστη και διάθεση για ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο. Δυστυχώς και παρά την αναστολή της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης, που είχε κηρύξει η ΠΟΕΣΥ για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, μετά από αίτημά μας προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος, η εργοδοσία, με πρωτοφανή έλλειψη σεβασμού στην διαδικασία, προσήλθε με σαθρά επιχειρήματα ότι δήθεν οι οικονομικές απολαβές των δημοσιογράφων είναι επαρκείς. Χωρίς, μάλιστα, να έχει γίνει έως τώρα καμία συζήτηση για θέματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας, ειδικά εκτός έδρας και την ποιότητα του παραγόμενου δημοσιογραφικού έργου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code