ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Φαλ - Ταξιδεύει πιθανότατα στην Βαλένθια



 "Χαράς ευαγγέλια" για τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς ο Μουσταφά Φαλ έβγαλε μέρος της προπόνησης και πιθανότατα θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με την Βαλένθια την προσεχή Πέμπτη στις 21:30.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την προσεχή Πέμπτη την Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Ο κατάλογος των απουσιών του Γιώργου Μπαρτζώκα παρόλα αυτά φαίνεται να μικραίνει, καθώς ο Μουσταφά Φαλ κατάφερε να βγάλει μέρος της προπόνησης ενώ ο Γκος που είχε μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα προπονήθηκε κανονικά.

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού είχε υποστεί οστεοχονδρική έσω μηριαίου κονδύλου στο δεξί του γόνατο, γεγονός που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο ίδιος φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του καθώς έβγαλε μέρος της προπόνησης ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Βαλένθια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Γάλλου σέντερ για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας που θα λάβει χώρα μεταξύ 15 και 18 Φεβρουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code