ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καρσίγιακα - Περιστέρι 93-88: Δύσκολα τα πράγματα για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Περιστερίου


Το Περιστέρι ηττήθηκε από την Καρσίγιακα στην Σμύρνη με 93-88.

Σε ένα ματς - τελικό, η ελληνική ομάδα δεν τα κατάφερε και γνώρισε την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια στην δεύτερη φάση, την φάση των "16" του φετινού Champions League. Στο 1-2 βρίσκεται η Καρσίγιακα, στο 0-3 πλέον η ομάδα του Περιστερίου.

Ο αγώνας 

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο και ισορροπημένο. Ειδικότερα, στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες αντάλλασσαν συνεχώς καλάθια, χωρίς να καταφέρει κάποια εκ των δύο να προηγηθεί με σημαντική διαφορά. Έτσι, μ' αυτά και μ' αυτά, στο τέλος της περιόδου το Περιστέρι είχε το προβάδισμα με 18-21. Στη συνέχεια και στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προηγήθηκαν ακόμα και με εννέα πόντους, 41-32. Ωστόσο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ψαλίδισε γρήγορα την διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια μόλις στο -2, με το σκορ στην ανάπαυλα να είναι 46-44.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το τρίτο δεκάλεπτο. Πιο συγκεκριμένα, με το ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων μπήκε... φουριόζα στο παρκέ και ήταν εκείνη που βρήκε διαφορά επτά πόντων, 46-53. Όμως, η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα έβγαλε γρήγορα αντίδραση και με επιμέρους σκορ 20-6, πέρασε εκείνη στη θέση του οδηγού με 66-59. Η τρίτη περίοδος έκλεισε στο 68-63 και όλα έδειχναν ότι το τελευταίο δεκάλεπτο θα ήταν πραγματικό ντέρμπι. Εντούτοις, δυστυχώς για το Περιστέρι, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Καρσίγιακα αύξησε σταδιακά το προβάδισμά της και κυριάρχησε στο διάστημα αυτό, ενώ βρήκε και διαφορά 13 πόντων, 89-76, περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος. Τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει δραματικά για την ελληνική ομάδα και παρά το σερί 4-12 στο τελευταίο δίλεπτο, δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και ηττήθηκε εν τέλει με 93-88.

Για τους νικητές, ξεχώρισαν οι Μπράουν με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ και Χίλιαρντ με 18 πόντους και 5 ασίστ. Από πλευράς Περιστερίου, ο Λοβ σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ ο Ντάνγκουμπιτς πρόσθεσε 18, όσους και ο Ράγκλαντ που μοίρασε και 11 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 46-44, 68-63, 93-88


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code