ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα- ΟΦΗ 2-2: Με υπογραφή Μπάκιτς κρατήσαν τον βαθμό οι Kρητικοί

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε από το πρώτο μέρος με 2-0 αλλά τιμώρησε την οπισθοχώρηση του ο Μπάκιτς με τα δύο προσωπικά του τέρματα. 

Α' ημίχρονο 

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο ΟΦΗ είχε την κυκλοφορία της μπάλας και με ένταση στο παιχνίδι του επιδίωκε να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ευελπιστούσε με σύστημα αντεπιθέσεων να γίνει απειλητικός. 

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία  του αγώνα διαδραματίστηκε στο έκτο λεπτό για λογαριασμό του ΟΦΗ, όταν μετά από αντεπίθεση ο Τοράλ τροφοδότησε με εξονυχιστική ακρίβεια τον Μπάκου, όμως εκείνος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούλη και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και να προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί αλλά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν εκείνη που χαμογέλασε, καθώς δύο λεπτά μετά την ευκαιρία του Μπάκου άνοιξε το σκορ. Ο Οσέι-Τούτου προσπέρασε τον Παντελάκη βρήκε χώρο, έκανε το γέμισμα προς την μεγάλη περιοχή, ο Ροσέρο βρήκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής τον Ροσέρο και ο τελευταίος με ένα όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Γιαννιώτες. Στο 10ο λεπτό ο Οσέι-Τούτου επιχείρησε μια οβίδα στην οποία είχε αντίδραση  ο Μπάουμαν , στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Μετά το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ανέβηκε ο ρυθμός, με τις δύο ομάδες να έχουν όρεξη να παράγουν όμορφο ποδόσφαιρο και να πετύχουν κάποιο τέρμα, η κάθε μια για το δικό της κίνητρο. 

Στο 18ο λεπτό θα επέλθει και το δεύτερο τέρμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα άρχισαν με τον Ροσέρο να γεμίζει από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή, τον Κόντε να μπαίνει σαν σίφουνας στην πορεία της μπάλας και με μια κεφαλιά κεραυνό να νικάει τον αντίπαλο πορτιέρε που είχε ως αποτέλεσμα να προσθέσει το έβδομο του γκολ την φετινή χρονιά. Όσο τα λεπτά περνούσαν οι φιλοσοφία των δύο ομάδων μετατράπηκαν, δηλαδή η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε κατά τον πλείστον την κατοχή της μπάλας, ο ΟΦΗ επιδίωκε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, όμως στερούνταν αρκετά στον συνδυασμό αλλά και στην χημεία.  Στο 38΄οι κρητικοί ί απείλησαν, όταν ο Τοράρινσον έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Ισέκα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σούλης είχε απάντηση 

Σύνοψη πρώτου μέρους 

Στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά, ο ΟΦΗ δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι, στερούνταν αρκετά σε δημιουργία, ο δε ΠΑΣ Γιάννινα διακατείχε αρκετό πάθος και με πίεση πέτυχε δύο τέρματα με Ροσέρο και Κόντε και έτσι είναι το απόλυτο αφεντικό στο δεύτερο μέρος. Ελπίζοντας σε μια νίκη που θα του δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα πρέπει να αλλάξει τελείως την εικόνα της στην επανάληψη εάν θέλει να κερδίσει κάτι από το σημερινό παιχνίδι 

Β' ημίχρονο 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ διέθετε την κατοχή της μπάλας, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα με πίεση ψηλά επιδίωκε να κλέψει την μπάλα και να απειλήσει στην κόντρα. Ο ΟΦΗ, μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά κατάφερε και μείωσε στο 68΄, όταν ο Μπάκιτς τροφοδότησε τον Φελίπε στον άξονα εκείνος έπαιξε το ένα- δύο με τον Μπάκιτς, εκείνος έπιασε ένα ξερό συρτό σουτ, νικώντας τον Σούλη, δίνοντας έτσι φτερά ψυχολογίας και ελπίδας στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Η επόμενη ευκαιρία του παιχνιδιού θα είναι και πάλι για τους κρητικούς που πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης. Η ευκαιρία διαδραματίστηκε,, όταν ο Μπάκιτς βρήκε τον Φελίπε στην δεξιά πλευρά προς την μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Έλληνα πορτιέρε στο 76ο λεπτό.  Μετά από γέμισμα που έγινε προς την μεγάλη περιοχή, Ο Μπάκιτς, έκανε το γύρισμα προς την καρδιά της άμυνας, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπάλαν και ο Κάτοικος σε ενδοσυνεννόηση με τον Παπαπέτρου, καταλόγισε την φάση ως παράβαση, με αποτέλεσμα να δώσει πέναλτι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Μπάκιτς και από τα έντεκα βήματα ισοφάρισε για την ομάδα του. Μετά το γκολ ο ΟΦΗ και έδωσε ψυχολογία στους κρητικούς πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης 

Σύνοψη δευτέρου μέρους

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ είχε την κυκλοφορία της μπάλας, ο ΠΑΣ Γιάννινα του έδωσε χώρο και το πλήρωσε, καθώς τους τιμώρησε ο Μπάκιτς με τα δύο του προσωπικά τέρματα. Οι γηπεδούχοι θα οδηγηθούν στην 12η θέση με 17 βαθμούς  δύο θέσεις παραπάνω από τον Βόλο και την Κηφισιά και οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν στην όγδοη θέση με 24. Επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ εκτός και ο ΟΦΗ τον Βόλο εκτός.

Ενδεκάδες 

ΠΑΣ Γιάννινα( Μιχάλης Γρηγορίου) (4-2-3-1) Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο, Ριένστρα,(Καραχάλιος 78΄) Οσέι-Τούτου, Κόντε(Μπάλαν 78΄)

ΟΦΗ(Τραϊανός Δέλλας) (4-2-3-1) Μπάουμαν, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μαρινάκης,(Λουκάο 46΄) Γκαγιέγκος,)Μεγιάδο 63΄) Μπάκιτς, Ριέρα,(Λουίς Φελίπε 46΄) Τοράλ,(Νέιρα 69΄) Μπάκου, Ισέκα( Μοσκέρα 63΄)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code