ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-2: Έχασαν το τρίποντο στο τέλος οι γηπεδούχοι


Χωρίς νικητή στο τελευταίο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, με τον Παναιτωλικό να σώζει την παρτίδα στις καθυστερήσεις.Α' Ημίχρονο 

Δραστήριες και οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά στην Τρίπολη, έδωσαν στον κόσμο θέαμα.

Μόλις στο 3ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Γραμματικάκη με τον Ντίας να πατάει περιοχή και τον Έλληνα τερματοφύλακα να παρεμβαίνει δύο φορές και να κρατάει το μηδέν. Επτά λεπτά αργότερα, η ομάδα του Ράσταβατς θα απαντήσει με το σουτ του Μπαρτόλο μετά από εξαιρετικό κοντρόλ αλλά το σουτ δεν θα βρει εστία. Το σκορ άνοιξε ο Παναιτωλικός στο 42ο λεπτό με τον Ντίας, μετά το λάθος Γιαμπλόνσκι. Η απάντηση των Αρκάδων ήταν άμεση με στημένη φάση και κεφαλιά του Μιριτέλο έπειτα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Κάλτσα.

Β' Ημίχρονο
Στην επανάληψη, ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη απειλή στο 54' με τον Ρεγκις να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή αλλά να αστοχεί.
Στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ, σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο. Ο Καλτσάς ξανά με εκτέλεση φάουλ θα βρει τον Ζουκάνοβιτς και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Οικονόμου θα δώσει τον πόντο στην φιλοξενούμενη ομάδα. Ο Έλληνας αμυντικός με κεφαλιά στο 90+1" θα ισοφαρίσει για την ομάδα της Αρκαδίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code