ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκος - Ατρόμητος: Μοιρασιά στις Σέρρες (0-0)



 Σε ένα ματς στο οποίο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις και για τις δύο ομάδες, Πανσερραϊκός και Ατρόμητος έμειναν στο στείρο 0-0, με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει τον πρώτο του βαθμό έπειτα από 5 συνεχόμενες ήττες και τον Πανσερραϊκό να αφήνει πίσω την βαριά ήττα με 4-0 από τον ΟΦΗ. Ισόβαθμοι στην 8η θέση με 24 βαθμούς.


Α' Ημίχρονο

Τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα περάσανε ήρεμα, με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουνε πολύ και να προσπαθούνε να κερδίσουν τον χώρο του κέντρου για να χτίσουνε επιθέσεις, με τις δύο ομάδες να προσέχουν πολύ την αμυντική λειτουργία τους και τη πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού να είναι για τον Πανσερραϊκό στο 26΄ με μια εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα να περνάει λίγο πάνω από την εστία.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά η ομάδα των Σερρών έπαιρνε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να βρει κενούς χώρους για να φτάσει μπροστά από την εστία του Τσιντώντα. Στο 37΄ η ομάδα των Σερρών κέρδισε την μπάλα στο κέντρο και βγήκε σε γρήγορη αντεπίθεση με 4 παίχτες να αλλάζουν όμορφα την μπάλα μεταξύ τους και τον Ουάρντα να είναι ο τελικός αποδέκτης όπου δοκίμασε το πόδι του από την κορυφή της περιοχής αλλά το σουτ του να περνάει λίγο δίπλα από το πλάγιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό η ομάδα των Σερρών έχασε ακόμη μια ευκαιρία αλλάζοντας και πάλι γρήγορα την μπάλα σε αντεπίθεση και τον Χατζηστραβό να δοκιμάζει  το πόδι του αλλά το σουτ του να περνάει ψηλά άουτ. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Πανσερραϊκό να έχει την κατοχή και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Β΄ ημίχρονο

Η ομάδα των Σερρών φάνηκε πως μπήκε πιο αποφασισμένη να βρει το γκολ την νίκης φτάνοντας πολύ κοντά σε ένα γκολ στο 51΄ όταν έπειτα από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Στάικο όπου σούταρε εκτός περιοχής και την μπάλα να περνάει λίγα μόλις εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι για την ομάδα του Ατρομήτου ήρθε στο 63'  όταν έπειτα από αντεπίθεση ο Κουέν έκανε ένα καλό σουτ, με τον Χόβαν να διώχνει δύσκολα στην γωνία του σε κόρνερ. 

Στο 78΄ απείλησε ο Ατρόμητος με ένα σουτ του Γκονζάλες από το ύψος του πέναλτι αλλά τον Χόβαν να μπλοκάρει τη μπάλα χωρίς πρόβλημα. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού ο Πανσερραϊκός βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Γούλερι να σεντράρει από δεξιά, τον Άλεξιτς να πιάνει την κεφαλιά και τον Τσιντώτα να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία. Φοβερή χαμένη ευκαιρία για την ομάδα των Σερρών, ο Μορέιρα έβγαλε την σέντρα στην περιοχή του Ατρομήτου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γούλερι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε τον Τσιντώντα όπου έκανε άστοχη έξοδο αλλά την κεφαλιά του να περνάει λίγο εκτός. Στα εναπομοίναντα λεπτά η ομάδα των Σερρών πίεζε θέλοντας να βρει ένα γκολ που θα της έδινε την νίκη, με τον Ατρόμητο να αμύνεται αποτελεσματικά και το σκορ να παραμένει 0-0 

Ενδεκάδες

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Σταίκος, Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Χατζηστραβός, Τομάς, Άλεξιτς.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον, Κούντε, Ρομπάιγ, Αθανασίου, Ανγκιέλνσκι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code