ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπρινιόλι: «Περίμενα περισσότερο σεβασμό»


Συνέντευξη παραχώρησε ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού, την ιστοσελίδα «Τuttomercatoweb», όπου μίλησε για τις διαβουλεύσεις που είχε με τον Παναθηναϊκό αλλά σχολίασε και το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπο του από αρκετούς συλλόγους και την χώρα του, Ιταλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

για το ότι είναι εκτός ομάδας: «Είναι πραγματικά μία περίεργη κατάσταση. Όλα συνέβησαν ξαφνικά. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, είχαμε μία συζήτηση και προέκυψαν διαφωνίες. Μετά άλλαξε ο προπονητής και με ρώτησαν τι θέλω να κάνω. Εγώ απάντησα ότι θα προτιμούσα να έχω μία εμπειρία κάπου αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έθεσαν εκτός πλάνων και μετά από δύο ημέρες, με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προπονούμαι μόνος μου».

για την καλή του σεζόν έως τώρα : «Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τα πήγαινα καλά. Μετά, υπέπεσα σε μερικά λάθη, αλλά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο, περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και έβαζα τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει, για τον σύλλογο και τη δουλειά μου».

για το ενδιαφέρον της Γρανάδα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θέλει χρήματα για να τον αφήσει: «Ο τεχνικός διευθυντής μου ανέφερε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Ίσως να προκύψουν και άλλες επιλογές. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Επίσης, γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό χωρίς αντίτιμο».

για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ιταλία: «Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Εάν έχω πρόταση, θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code