ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έσωσε την παρτίδα στο 98' και επέκτεινε το αήττητο !


Με ένα γκολ που σήκωσε άπειρες αντιδράσεις λόγω του τρόπου που επιτεύχθη, ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο όμως να αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να «πεθάνει» και έκανε το 1-1 στο 98' !

Αυτό να θυμίσουμε πως είναι το 9ο αήττητο παιχνίδι κατά σειρά των Περιστεριωτών εντός έδρας τους, μετατρέποντας σιγά - σιγά το γήπεδο τους σε «απόρθητο κάστρο».

 Α' Ημίχρονο

Καλύτερος στο πρώτο μέρος ήταν ο ΟΦΗ, που είχε τις ευκαιρίες του αλλά παράλληλα έδινε χώρους και στον Ατρόμητο. Την πρώτη καλή στιγμή την είχαν οι Κρητικοί με τον Μπάκιτς στο 8ο λεπτό να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Τσιτώντα να μπλοκάρει σταθερά. Στο 20' ο ΟΦΗ απείλησε ξανά, πάλι με σουτ του Μπάκιτς που κατέβηκε και πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί παραθυράκι του πορτιέρο του Ατρομήτου. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό η ομάδα του Ηρακλείου, όπου και στο 38' πάλι ο ίδιος παίκτης σουτάρει από περίπου 5-6 μέτρα μακριά από την κενή εστία του Ατρομήτου, όμως καταφέρνει να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Β' Ημίχρονο

Μια τελείως διαφορετική εικόνα είδαμε στο δεύτερο 45λεπτο και από τις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να είναι αυτή την φορά ο πρωταγωνιστής στο γήπεδο και τον ΟΦΗ παρατηρητή. Σ' αυτή την δραματική αλλαγή έπαιξαν ρόλοι οι αλλαγές του προπονητή των Κρητικών, όπου είχε διάθεση να κάνει την ομάδα του πολύ περισσότερο αμυντική παρά να συνεχίσει στον ίδιο πολύ καλό ρυθμό που είχε χτίσει. Οι Περιστεριώτες σίγουρα είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι όμως και κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια πληρώνοντας το στο ... τέλος. Ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 81' με τον Λαμπρόπουλο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, να πιάνει ένα σουτ και να καταλήγει στο βάθος της εστίας για το 0-1. Η φάση εξετάστηκε αρκετή ώρα , αφού θεωρήθηκε και ακυρώθηκε εξ΄αρχής λόγω του ότι υποστηρίχτηκε πως ο Ντίκο επηρέαζε την φάση, που βρισκόταν πίσω από τον Τσιτώντα και επάνω στην γραμμή. Η φάση θύμιζε πάρα πολύ το γκολ του ιστορικού παιχνιδιού της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπου και έκρινε νικητή τίτλου. Ο Ατρόμητος το πάλεψε και σε συνδιασμό με τα 10' έξτρα χρόνου που δόθηκαν, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας 2' πριν το τέλος. Συγκεκριμένα, στο 98' ο Βαλένθια έπιασε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα εν συνεχεία βρήκε στην πλάτη του Τοράρινσον, καταλήγοντας στην δεξιά γωνία του Μπάουμαν για το 1-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code