ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία - Πανσερραϊκός: Αιγυπτιακό Λιοντάρι (0-2)

 


Με τον Ουάρντα να είναι ο πρωταγωνιστής του ματς, ο Πανσερραϊκός κατάφερε και πήρε μια μεγάλη νίκη με 0-2 μέσα στην έδρα της Λαμίας, η οποία είναι και η πρώτη του εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και κατάφερε να αποσπαστεί 6 βαθμούς μακριά από την Κηφισιά που βρίσκεται στην τελευταία θέση, φτάνοντας τους 18. Στους 21 έμεινε η Λαμία. 


Α΄ ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι δημιουργώντας την πρώτη επικίνδυνη ευκαιρία για την εστία του Κοσέλεφ, με το σουτ του Τομάς να περνάει δίπλα από την εστία μόλις στο 8ο λεπτό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία όμως κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ σε μια ανύποπτη φάση όταν οι Κορνέζος και Κοσέλεφ προσπάθησαν να συνεργαστούν στην άμυνα, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να διώχνει άτσαλα και με καθυστέρηση, δίνοντας την ευκαιρία στον Τομάς να βάλει το πόδι του στην πορεία της μπάλας και αυτή να φτάνει στον αμαρκάριστο Ουάρντα, ο οποίος με μια ντρίπλα απέφυγε τον Παπαδόπουλο και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 25΄ όταν ο Στάικος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και ο Κοσέλεφ με δύσκολη απόκρουση, έστειλε την μπάλα κόρνερ ενώ φαίνεται πως βρήκε και λίγο στο δοκάρι. Νέα τεράστια ευκαιρία για την ομάδα των Σερρών να σκοράρουν στο 38΄. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Στάικος έκανε το γύρισμα μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο επερχόμενος Μπέργκστρεμ δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα προ κενής εστίας, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να έχει εξουδετερωθεί. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να προηγείται με 0-1, έχοντας δημιουργήσει 3 μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Η Λαμία μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι, έπειτα από το τέρμα που δέχτηκε ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει επικίνδυνη και να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία στο πρώτο μέρος.


Β΄ ημίχρονο

Η Λαμία ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέροντας να έχει την κατοχή της μπάλας και να φτιάξει 3 καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση. Αρχικά ο Ακούνια στο 48΄ βρέθηκε απέναντι από τον Χόβαν, με τον τερματοφύλακα των Σερραίων να τον σταματάει. Στο 52΄ ο Αμαράλ δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής αλλά αυτό πέρασε εκτός στόχου, ενώ στο 59΄ο νεοεισελθή Τσόσιτς έκανε μια καλή ενέργεια και μέσα από την μικρή περιοχή δοκίμασε ένα σουτ αλλά μπλοκαρίστηκε και πάλι από τον Χόβαν.

Στην συνέχεια ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ισορροπήσει την κατοχή της μπάλας αλλά προσέχοντας ταυτόχρονα και τα μετόπισθεν του, θέλοντας να κρατήσει το υπέρ του 0-1 και σφίγγοντας την άμυνα του ακόμη περισσότερο κατάφερε να κρατήσει την Λαμία μακριά και χωρίς να μπορεί να φτάσει εύκολα στην μικρή του περιοχή. Η μόνη αξιόλογη ευκαιρία της ομάδας της Ημαθίας ήρθε με την συνεργασία Τόσιτς-Καρλίτος, με τον τελευταίο να δοκιμάζει ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο όμως δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε εύκολα ο Χόβαν.

Και ενώ η Λαμία πίεζε συνεχώς προσπαθώντας να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση ο Πανσερραϊκός κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ, με τον Ουάρντα να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής. Σε ωραία αντεπίθεση για την ομάδα των Σερρών ο Δεληγιαννίδης βγήκε από τα δεξιά και έστρωσε την μπάλα στον απερχόμενο Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να πιάνει ένα ζυγισμένο σουτ, αυτό να κοντράρει στον Άλεξιτς μπερδεύοντας τον Κοσέλεφ στέλνοντας την μπάλα στην αντίπαλη γωνία από τον τερματοφύλακα την Λαμίας και γράφοντας το 0-2, με τους παίχτες του Πάμπλο Γκαρσία να ξεσπάνε σε πανηγυρισμούς και σφραγίζοντας ένα σημαντικό διπλό στην προσπάθεια τους για την παραμονή. 

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα οι παίχτες του Πανσερραϊκού φτάσανε πολύ κοντά και σε ένα τρίτο γκολ, όπου βγαίνοντας πάλι σε αντεπίθεση ο Μούργος έβγαλε μόνο του τον Άλεξιτς απέναντι στον Κοσέλεφ, με τον Σέρβο να κάνει ένα ωραίο σουτ με το δεξί βάζοντας και φάλτσο σε αυτό, αλλά μην μπορώντας να βρει στόχο και το 0-2 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι ενδεκάδες

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμαράλ, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα, Ακούνια, Μάλτσι.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Πηλέας, Ουάρντα, Τομάς, Μπετανκόρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code