ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Ολυμπιακός 1-2: Πέρασαν από το Βικελίδης οι ερυθρόλευκοι


Μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κερδίσει τον Άρη χάρις την καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και τγν εξαιρετική εμφάνιση του Ρόντινεϊ. Α' Ημίχρονο 


Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν κυρίαρχη καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αρκετά δραστήριος ήταν ο Ζέλσον Μάρτινς, κάνοντας ντεμπούτο ως βασικός. Πρώτη ευκαιρία ήταν και το γκολ (17')  για τους φιλοξενούμενους. Η σέντρα του Ρόντινεϊ στην καρδιά περιοχής ανάγκασε στην ανεπιτυχή έξοδο του Χουντεσιώτη όπου ο Ναβάρο το εκμεταλλεύτηκε και πραγματοποίησε το 0-1. Λίγα λεπτα αργότερα, ο σκόρερ θα ανατραπεί με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των ερυθρολεύκων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόντινεϊ όπου και ευστόχησε (21') . Από πλευράς γηπεδούχων, η εικόνα δεν ήταν και η καλύτερη μη μπορώντας να απειλήσει. 

Β' Ημίχρονο 


Αρκετά καλύτερος με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ο Άρης. Αν και έδειξε ενέργεια δεν είχε την απαραίτητη δημιουργία ώστε να απειλήσει. Η εικόνα του Ολυμπιακού μετά το καλό πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά συντηρητικό μη έχοντας κάποια ευκαιρία στο δεύτερο μισό του αγώνα. Εν τέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μειώσει με το αυτογκόλ του Κίνι μετά το γύρισμα του Νταρίντα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code