ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος- Παναθηναϊκός 0-2: Πρόκριση με άρωμα Μλαντένοβιτς

Με Πέρεθ και με την γλυκιά κεφαλιά πρόκρισης του Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδας . Επόμενος αντίπαλος ο νικητής του αγώνα ΠΑΟΚ- Πανσερραϊκός σήμερα στην Τούμπα. 

Α' ημίχρονο 

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα διαδραματίστηκε στο πέμπτο λεπτό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όταν ο Αναστάσιος Μπακασέτας εκτέλεσε το στημένο από τα δεξιά, ο Πέρεθ μπήκε προς την πορεία της μπάλας, έπιασε την κεφαλιά προς την μεγάλη περιοχή, όμως κατέληξε έξω απ' την εστία του Τσιντώτα. 

Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι πράσινοι διέθεταν την κατοχή της μπάλας, ενώ οι γηπεδούχοι επιδίωκαν να κλέψουν  και να απειλήσουν στην κόντρα. Στην δεύτερη σημαντική ευκαιρία της ομάδας του Φατίχ Τερίμ σκόραρε και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα των Περιστεριωτών δεν απομάκρυνε, ο Κώτσιρας γέμισε από τα αριστερά, ο  Ακαϊντίν κέρδισε την εναέρια μονομαχία, η μπάλα στρώθηκε στον Πέρεθ και στο 35΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,  και συνάμα  πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα των πρασίνων. 

Ένα τέρμα που επικαιροποιήθηκε με ενδοσυνεννόηση των Ευαγγέλου και Ζαμπαλά. Μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, πίεσε παραπάνω το τριφύλλι , με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να μην μπορεί να διατηρήσει αρκετά την κατοχή της μπάλας.  Ένα λεπτό πρίν από την λήξη του πρώτου μέρους, ο Μπακασέτας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ακαϊντίν, έπιασε την κεφαλιά, όμως η προσπάθεια του ήταν άστοχη. 

Σύνοψη πρώτου μέρους 

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ από την αρχή επιδίωκε να πετύχει πρώτη κάποιο γκολ, ένα γεγονός που επιτεύχθηκε. Η πιο μεγαλύτερη απόδειξη ήταν, ότι συγκέντρωσε οκτώ τελικές, έναντι δύο των γηπεδούχων και ότι είχε  74% την κατοχή, που δείχνει ότι είχε κατά ένα μεγάλο ποσοστό την κυριαρχία των πρώτων σαρανταπέντε λεπτών. 

Β' ημίχρονο 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το ίδιο μήκος σχήματος, δηλαδή με τον Παναθηναϊκό να διαθέτει την κυκλοφορία της μπάλας και με τον Ατρόμητο να διεκδικεί ένα τέρμα μέσω αντεπιθέσεων.

 Η ομάδα του Φετίχ Τερίμ λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Γερεμέγεφ έκλεψε την μπάλα σύγκλινε προς την μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, τροφοδότησε στον Μπακασέτα, εκείνος από το σημείο του πέναλτι, επιχείρησε το σουτ, όμως για κακή του τύχη ήταν άστοχο στο 54΄. Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα, καθώς κέρδισαν την κατοχή με τον Μπακασέτα να μεταβιβάζει την μπάλα στον Γερεμέγιεφ, εκείνος με άμεση πασά στον Τσέριν αλλά εκείνος από πλεονεκτική θέση αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Τσιντώτα. 

Στο 64΄πέτυχε γκολ πρόκρισης ο Παναθηναϊκός με τον Γερεμέγεφ αλλά ο Ευαγγέλου με την βοήθεια του Ζαμπαλά κατέληξε ότι ο Σουηδός επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν εκτεθειμένος. Στο 75΄ο Μλαντένοβιτς εκτέλεσε έξυπνα το στημένο από τα αριστερά με πάσα προς την καρδιά της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ του Μπακασέτα ήταν αρκετά άστοχο.

 Από το 78ο λεπτό και μετέπειτα ο ρυθμός ανέβηκε με τους δύο συλλόγους να ανεβάζουν τον ρυθμό τους και με την κατοχή της μπάλας  να εναλλάσσεται για τον λόγο ότι και οι μεν και οι δε ήθελαν το γκολ που θα τους έφερνε την πρόκριση.

  Όλοι νόμιζαν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση αλλά ο Μλαντένοβιτς είχε άλλα σχέδια. Στο 90+4΄ο Μπερνάρτν από τον άξονα βρήκε με γέμισμα τον Μλαντένοβιτς προς την μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος με μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά κρέμασε τον Τσιντώτα και έδωσε  στους πράσινους προβάδισμα πρόκρισης. 

Σύνοψη δεύτερου μέρους 

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει το τέρμα που θα του έδινε την πρόκριση ένα τέρμα που το πέτυχε δύο λεπτά προς το τέλος με τον Μπλαντένοβιτς σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός είχε τηνβ κυριαρχία του παιχνιδιού, ενώ η ομάδα του Σάσα Ίλιτς επιδίωκε να κρατήσει το σκορ η να πετύχει κάποιο γκολ σε αντεπιθέση που, όμως ποτέ δεν έγινε απειλητικός. . 

Ενδεκάδες 

Ατρόμητος(Σάσα Ίλιτς) (4-1-4-1) Τσιντώτας, Αθανασίου, Ντε Μπόκ, Ασεβέδο, Κιβρακίδης,( Πομώνης 87΄) Τσακμάκης, Βαλένσια, Γκονζάλεθ,(Έρλινγκμαρκ 86΄)  Κούντε,(Φρίντζονσον 90΄) Βρακάς,(Ρομπάιγ 66΄) Ανγκιέλσκι

Παναθηναϊκός(Φατίχ Τερίμ) (4-2-3-1) Νταγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Ούγκο, Ακαϊντίν, Κώτσιρας, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρντ, Μπακασέτας, Παλάσιος, Γερεμέγιεφ,( Ντζούρισιτς 90΄0 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code