ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ δύο όψεων και ισοπαλία σαν... ήττα στο Αγρίνιο


Όσο τρομερά έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο άλλο τόσο δεν το έκανε στο δεύτερο και γνώρισε μια ισοπαλία σαν ήττα στο Αγρίνιο απ' τον Παναιτωλικό η ομάδα της ΑΕΚ που έμεινε στο 2-2 αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-2. Έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Α' Ημίχρονο

Πολύ δυνατό μπασιμο της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να προηγηθεί με δύο πολύ γρήγορα γκολ. Συγκεκριμένα, στο 2' ο Λιβάι Γκαρσία σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έχοντας η μπάλα βρει στον Λιάβα, η Ένωση κάνει το 0-1. Το 0-2 ήρθε στο 14' με τον Ελιασον να κάνει αρκετές προσποιήσεις και με πανέμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ κ Ζοάο Πέδρο στο 37'.

Β' Ημίχρονο

Καμία σχέση η εικόνα της ΑΕΚ του πρώτου μέρους με του δεύτερου. Μπήκε παγωμένη στο δεύτερο ημίχρονο και είχε ως αποτέλεσμα μάλιστα να ισιφαριστει και να πιεστεί, ώστε ακόμα και να... χάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Το 2-2 ήρθε στο 65' με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Μπαλντασάρα , η μπάλα βρήκε ελάχιστα στον Μουκουντί που της άλλαξε την πορεία ελάχιστα και κατέληξε στο βάθος της εστίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code