ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



ΟΦΗ: Κοντά σε συμφωνία με Κόλμαν



Πολύ κοντά στον επόμενο προπονητή του φαίνεται πως βρίσκεται η ομάδα του ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί τα έχουν βρει σε όλα με τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν, και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες. 


Μετά την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Νταμπράουσκας, η ομάδα της Κρήτης έτρεξε για να βρει γρήγορα τον αντικαταστάτη του, με αυτόν να είναι ο Κρις Κόλμαν, ο οποίος θα θητεύσει για τρίτη φορά σε ελληνική ομάδα μετά το πέρασμά του από τον Ατρόμητο και την Λάρισα. Στον πάγκο του Ατρόμητου έκατσε για 61 ματς από τον Γενάρη του 2022 μέχρι τον Οκτώβρη του 2023, ενώ στη Λάρισα από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Γενάρη του 2012. Στο παρελθόν έχει υπάρξει προπονητής της Φούλαμ, Σάντερλαντ, Κόβεντρι, Ρεάλ Σισιεδάδ αλλά κα της Εθνικής Ουαλίας μεταξύ άλλων. 

Ο κρητικός σύλλογος είχε ως πρώτο στόχο τον Γκόραν Τόμιτς, ενώ πολωνικά μέσα ανέφεραν πως ο Μάρεκ Πάπσουν είχε επίσης συνδεθεί με την ομάδα. Απ’ ότι φαίνεται κανένας από τους δύο δεν έφτασε σε οριστική συμφωνία με αποτέλεσμα ο Κόλμαν να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Κρητικών. Υπενθυμίζεται πως ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας της Super League με 15 βαθμούς ύστερα από 13 αγωνιστικές.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code