ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Σούπερ Λιγκ: Επίσημη η αναβολή της 14ης αγωνιστικής!


 Η Super League επισημοποίησε, ως διοργανώτρια αρχή, ότι η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου δεν θα διεξαχθεί το ερχόμενο τριήμερο και από το Σάββατο ως τη Δευτέρα, όπως είχε αρχικά οριστεί, μετά την απόφαση των διαιτητών να απέχουν, μέσω κωλύματος, από τους ορισμούς της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου.


Ήταν αναμενόμενο απλά πλέον είναι ουσιαστικά επίσημο ότι το τριήμερο 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου δεν θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική της Super League, πρώτη για τον δεύτερο γύρο και όπως είχε αρχικά οριστεί. Οι διαιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή μέσω ομαδικού κωλύματος που δήλωσαν και αυτόματα απέμενε η σχετική επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί πως δεν θα κατέβουν στα γήπεδα, προχωρώντας σε αυτή την κίνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απειλές που κατά καιρούς έχουν δεχθεί.

Η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση - ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμού των αναβληθέντων αγώνων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code