ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0: Άντεξαν οι Αγρινιώτες στο τέλος και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας



Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήλθε ισοπαλία με τον Παναιτωλικό με σκορ 0-0, οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο, το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά δεν τα κατάφεραν και παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσωρινά οδηγήθηκαν  στην 12η θέση. 

Α' ημίχρονο 

Στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες αγωνιζόντουσαν νωχελικά και η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του παιχνιδιού διαδραματίστηκε στο 14ο λεπτό, όταν από τα δεξιά ο Ροσέρο τροφοδότησε τον Τζίμα προς την μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος επιχείρησε το διαγώνιο σουτ αλλά βγήκε γρήγορα ο Καπίνο έκλεισε την γωνία του και έτσι αποσόβησε γρήγορα τον κίνδυνο για τους Αγρινιώτες.  Στην πορεία του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν κατά το πλείστον την κατοχή της μπάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιδίωκαν με αμυντική πίεση να κλέψουν, ώστε να γίνουν επικίνδυνη. Η Επόμενη ευκαιρία θα είναι πάλι για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Η φάση πραγματοποιήθηκε στο 20΄με τον Ροσέρο να βγάζει δύσκολα την σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα του Αγρινίου έδιωξε ο Παμλίδης κέρδισε την εναέρια μονομαχία, ο Μπάλαν έκανε το άμεσο σουτ αλλά ο Καπίνο είχε απάντηση. 

Σύνοψη πρώτου μέρους 

 Στην αρχή το πρώτο μέρος ήταν νωχελικό, στην συνέχεια ανέβηκε ο ρυθμός, η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα είχε την κατοχή της μπάλας, ο Παναιτωλικός με στυλ αντεπιθέσεων προσπαθούσε να απειλήσει, μια τακτική προσέγγιση η οποία δεν βγήκε, διότι δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου. Οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους, δίχως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στο πλεχτό. 

Β' ημίχρονο 
Στο ξεκίνημα της επανάληψης διαδραματίστηκε κατά το ίδιο μήκους κλίματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την κατοχή και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να κλέψει την μπάλα και να δημιουργήσει με τον δικό του τακτικό πλάνο την επιθετική προσέγγιση του. Οι μεν και οι δεν είχαν την διάθεση για δημιουργία αλλά στερούσαν στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ήταν για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Ροσέρο έπιασε το άμεσο σουτ, όμως κατέληξε πάνω απ' την εστία του Στέφανου Καπίνο στο 53΄. Η πρώτη  ευκαιρία του Παναιτωλικού στο παιχνίδι ήταν στο 60΄και  λίγο έλειψε να καθοριστεί μοιραία, καθώς μετά από γέμισμα προς την μεγάλη περιοχή, ο Φεντερίκο Ντουάρτε, έκανε το κοντρόλ στην συνέχεια το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Τσαούση, άλλαξε πορεία, όμως ο Κλέιμαν την  πρόλαβε πριν περάσει την γραμμή. Όσο πλησίαζε το  σφυριγμα της λήξης οι δύο ομάδες έκαναν τις αλλαγές τους  για να έχουν ξεκούραστα πόδια, η κατοχή ήταν μοιρασμένη και προσπαθούσαν εξίσου με πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουν το γκολ που θα τους οδηγούσε στην νίκη.  Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του ο Μαυρίας δέχθηκε κόκκινη κάρτα, καθώς υπέπεσε σε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Εραμούσπε και ο Κωνσταντίνος Περάκης τον τιμώρησε. Μια απόφαση που οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε μια περισσότερο αμυντική στάση. Στο 90+1΄ο Ροσέρο επιχείρησε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως ο Καπίνο είχε για άλλη μια φορά απάντηση. 

Σύνοψη

Στην αρχή και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν, όπως το πρώτο μέρος, στην συνέχεια μοιράστηκε η κατοχή, θέλοντας να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε την νίκη. Μετέπειτα ο Παναιτωλικός έμεινε με παίκτη λιγότερο και έπρεπε να παίξει αμυντικά για να διατηρήσει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κάτι που κατάφερε. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δικαιούταν με βάση την εικόνα του παιχνιδιού κάτι καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερε. Το επόμενο παιχνίδι για τους γηπεδούχους θα είναι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, ενώ για τους φιλοξενούμενους με τον Πανσεραϊκό στο Αγρίνιο. 

Ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα(Μιχάλης Γρηγορίου) 4-2-3-1) Κλέιμαν, Σόρια,, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης,(Κιάκος 75΄) Καραχάλιος, Τζίνο,(Ριένστρα 89΄) Παμλίδης, Τζίμας,(Λέο Μπατίστ 64΄) Ροσέρο, Μπάλαν(Κόντε 75΄) 

Παναιτωλικός(Γιάννης Πετράκης) (3-5-2) Καπίνο, Μλάντεν,(Σενγκέλια 70΄) Ντουάρτε, Μαλής, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαλντασάρα,(Πέρεθ 75΄) Χουάνπι, Λιάβας, Φ. Ντουάρτε,(Μαυρίας 71΄) Ζοάο Πέντρο(Καρέλης 74΄)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code