ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα: Ντέρμπι ουραγών στην Καισαριανή


Η νεοφώτιστη Κηφισιά υποδέχεται (17:30) στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα δυνατό ντέρμπι ουραγών της Super League στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Σήμερα ανοίγει και η αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, ενώ έχουμε ξανά δράση μετά από δύο εβδομάδες, λόγω της αποχής των διαιτητών την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, σύμφωνα με τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετωπίσει της οπαδικής βίας, ενώ ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων αναμένεται να κάνει ο νέος προπονητής της ομάδας Ντέιβιντ Νίλσεν που αντικατέστησε τον Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει τρεις σημαντικές απουσίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αυτές αποτελούνται από τους Σναϊντερλάν, Πέιο και Νίνη με τον Νίλσεν να καλείται να τις διαχειριστεί και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους βαθμούς και στόχους.

Η αποστολή των γηπεδούχων:

Αναγνωστόπουλος, Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Βαφέας, Μποτία, Λαντρ, Λούμορ, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μασούρας, Τσάπαν, Παπασάββας, Πρίτσας, Αντούνες, Ίλιεφ, Ιπαλίμπο, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Κρισιούμα, Μπιφουμά, Αντερέγκεν.

Από την πλευρά του ο "Άγιαξ της Ηπείρου" καίγεται και εκείνος για βαθμούς και θέλει πάση θυσία το τρίποντο σήμερα. Ο Θανάσης Στάικος δεν αντιμετωπίζει καμία απουσία και με γεμάτο το οπλοστάσιο του θα προσπαθήσει να φύγει νικητής από την Καισαριανή. 

Η αποστολή των Ηπειρωτών: 

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τσαούσης, Πανάγου, Καραχάλιος, Τζίνο, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίμας, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Γκάρο, Λεό, Κόντε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code