ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Σπουδαία νίκη παραμονής για την Κηφισιά σε ένα τρελό παιχνίδι στο ντεμπούτο του Νίλσεν


Στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" της Καισαριανής και στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αλλά ουσιαστικά και του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος η Κηφισιά κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 4-2, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην μονομαχία των δύο ουραγών. 

Η ομάδα των βορείων προαστίων κατάφερε να προηγηθεί τρεις φορές σε ένα φοβερό παιχνίδι με τρελό ρυθμό και να φτάσει τον Βόλο στην 11η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων.

Σε ένα τρελό πρώτο μέρος με τέσσερα τέρματα η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4' έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Κωνσταντακόπουλου από πλεονεκτική θέση έφυγε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο δραστήριος Ματέους Σάντος σέντραρε από τα δεξιά και ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς με καρφωτή κεφάλια άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε άμεσα και στο 10ο λεπτό ο Ροσέρο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, μετά από πάσα στο κενό χώρο του Παμλίδη, ισοφάρισε σε 1-1. Με τη σέντρα όμως η Κηφισιά κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο σκορ με ωραια εκτέλεση του Ματέους Σάντος, μετά από ασίστ του Κωνσταντακόπουλου. 

Ο τρελός ρυθμός στο πρώτο μέρος συνεχίστηκε και στο 23ο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΣ κατάφερε να φέρει στα ίσα το παιχνίδι μετά από κόρνερ του Τσαούση και κεφαλιά του Επαμεινώνδα Παντελάκη που κέρδισε τους πάντες στον αέρα για να γράψει το 2-2. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν για τρίτη φορά να μπουν ξανά μπροστά στο σκορ με προβολή του Λαντρ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπιφουμά από αριστερά στο 35'. 


Οι Ηπειρώτες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν ξανά το σκορ. Αρχικά η προσπάθεια του Ροσέρο στο 46' κατέληξε κόρνερ, ενώ ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε σταθερά το πλασέ του Γκάρο στο 53'. Η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν απάντησε στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων με κεφαλιά του Ματέους Σάντος που πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν στο 55'. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε ξανά δέκα λεπτά αργότερα με το πλασέ του νεοεισελθή Κόντε να καταλήγει στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 78', καθώς ο Γκάρο που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο μέρος, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κύριο Γκορτσίλα για πάτημα του πάνω στον Τετέι και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Η Κηφισιά στο 90+2' σκόραρε με προβολή του Οζέγκοβιτς, το τέρμα ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ αλλά μετά από χρήση VAR μέτρησε κανονικά για το τελικό 4-2. 


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Παπασάββας, Παρράς(44΄ Γκόμπελιτς), Βαφέας, Λαντρ, Ιπαλίμπο(83' Μποτία), Κωνσταντακόπουλος(90+4' Ίλιεφ), Μπιφουμά(67' Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος(67' Τετέι), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα(48΄ Γκάρο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Λέο(64΄ Κόντε).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code