ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



Βόλος - Ολυμπιακός 2-2: Γεμάτο παιχνίδι (χ)ωρίς νικητή


Αποβολές, πέναλτι, επεισόδια. Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό γήπεδο τα είχε όλα ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό χωρίς όμως να έχουμε νικητή.

Α' Ημίχρονο 

Σε ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο που είχε δύο πέναλτι και δύο αποβολές, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Στο 15' Οι ερυθρόλευκοι είχαν και το πρώτο σουτ στο ματς με τον Κώστα Φορτούνη και την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Λίγα λεπτά μετά, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε την ομάδα του να μένει με παίκτη λιγότερο από νωρίς, καθώς ο Ρέτσος ανέτρεψε τον Γκαρσία. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για τον Βόλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μωραΐτης όπου δεν τα κατάφερε εξαιτίας της επέμβασης του Πασχαλάκη αλλά στο ριμπάουντ έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα. Στο 38' ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να κερδίσει πέναλτι μετά το χτύπημα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων πάνω στον Μπιάνκον. Ο Ελ Κααμπί πραγματοποίησε το 1-1. Τα λεπτά καθυστερήσεων ήταν αρκετά έχοντας χρόνο να δούμε μια ακόμη αποβολή αυτή του Μύγα μετά το μαρκάρισμα στον Φορτούνη.


Β' Ημίχρονο 

Στην επανάληψη, ο Βόλος είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο 54ο λεπτό, με το εξ επαφής σουτ του Κόρμπα. Ωστόσο είχαμε το τρίτο πέναλτι στο σημερινό παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση όπου και εκτέλεσε. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Η σέντρα του Ρόντινεϊ στην αντίπαλη περιοχή, ήταν αρκετή για να φέρει το γκολ από τον παίκτη του Βόλου τον Καλογερόπουλο. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, οι Πειραιώτες βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά από αντικανονική θέση. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό ενώ το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα πεπραγμένα οπαδών και αστυνομικών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code