ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ντάνιελ Σλάγκερ διορίστηκε για το Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ


Ο Ντάνιελ Σλάγκερ θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει το ντέρμπι της 10η αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" Όσο αφορά για το υπόλοιπο επιτελείο, βοηθοί του θα είναι Σβέν Βασίτσκι και Μπλός Άρνο, στο VAR ο Πάσκαλ Μίλερ και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος. 

Ο Γερμανός διαιτητής γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1989 εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος. Το 2014 ξεκίνησε επαγγελματικά με την διαιτησία από την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Μετά από δύο χρόνια προβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία και από το 2018 βρίσκεται στην Budesliga. Τους περισσότερους αγώνες που έχει διαιτητεύσει είναι στην Budesliga με 61, ενώ στην δεύτερη θέση έρχεται η Budesliga 2 με 48.  Φέτος έχει σφυρίξει επτά παιχνίδια τέσσερα για την Budesliga , ένα για Budesliga 2, Europa Conference League και προκριματικό αγώνα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Με την περισσότερη αυστηρή διαιτησία να την πράττει στον αγώνα μεταξύ της Αουγκσμπούργκ  και της Βόλφσμπουργκ, διότι μοίρασε 9 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη στον Ουντουοκχάι στο 87΄, τελικό σκορ 3-2 υπέρ των γηπεδούχων. Τέλος να θυμίσουμε ότι θα είναι η παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της χώρας μας 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code