ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: «Λιονταρίσια» ανατροπή (2-1)



 Μεγάλη ανατροπή και τρίτη νίκη στην φυσική έδρα για τον Πανσερραϊκό απέναντι στον ΟΦΗ με 2-1, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το σοκ δεχόμενη πρώτη το γκολ και αρχικά με το εκπληκτικό σουτ του Χατζηστραβού(24΄) και έπειτα με το πέναλτι του Μούργου(88΄) να φέρνει τούμπα το παιχνίδι και να δείχνει πως μπορεί να πάρει την παραμονή του και να κοιτάει ψηλότερα. Το γκολ για τους Κρητικούς πέτυχε ο Ριέρα(16΄).


Α΄ ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στη κατοχή του και προσπαθούσε με κάθετες από τον κεντρικό άξονα να βγει στην πλάτη της άμυνας της ομάδας των Σερρών. Με μια τέτοια κάθετη ο Τοράλ κατάφερε να βρει τον Ριέρα όπου βγήκε μόνος του απέναντι από τον Χόβαν, έκανε την ντρίπλα περνώντας τον και χωρίς δυσκολία άνοιξε το σκορ βάζοντας τον ΟΦΗ σε θέση οδηγού με το 0-1 στο 16ο λεπτό.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να είναι απειλητικοί δοκιμάζοντας κάποια σουτ εκτός περιοχής με τους Μαρινάκη και Καρώ αλλά χωρίς επιτυχία, αλλά αυτοί που βρήκανε γρήγορη απάντηση στο γκολ του Ριέρα ήταν οι παίχτες του Πάμπλο Γκαρσία πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα φανταστικό γκολ. Ο Μασαρίποφ συνεργάστηκε όμορφα από τα αριστερά με τον Χατζηστραβό, με τον Έλληνα να πιάνει ένα απίστευτο σουτ από την κορυφή της μεγάλης περιοχής και να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του ΟΦΗ, με τον Μπάουμαν να μην μπορεί να αντιδράσει, και φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 24ο λεπτό.

Νέα διπλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 34΄ με τον Άλεξιτς αρχικά να πλασάρει και τον Μπάουμαν να διώχνει σε κόρνερ, και στην συνέχεια στην εκτέλεσή του ο Στάικος να πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά τον Μπάουμαν να λέει «όχι» και πάλι.


Β΄ ημίχρονο

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά και στην αρχή του δευτέρου μέρους έχοντας δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι αλλά τα σουτ των Ριέρα(55΄) και Γκαγιέγος(58΄) να περνάνε άουτ, και το γκολ του Φελίπε(63΄) να ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ. Ο Πανσερραίκός απάντησε στις ευκαιρίες στο 65΄ με τον Μορέιρα να βγάζει στον Τομάς από δεξιά και εκείνος όμως να μην μπορεί να σημαδέψει σωστά και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μπάουμαν.

Στο 84΄ο Πανσερραϊκός βρίσκει την μπαλιά πίσω από την άμυνα του ΟΦΗ, ο Άλεξιτς πιάνει την κεφαλιά και στην συνέχεια ο Καρώ τον βρίσκει και τον ανατρέπει με τον διαιτητή Παπαπέτρου να δείχνει συνέχεια. Το ματς συνεχίστηκε για περίπου 2 λεπτά, με το VAR να διακόπτει το παιχνίδι και να τον καλεί να πάει να δει την φάση ξανά. Έπειτα και από την επέμβαση του VAR, ο Παπαπέτρου έδωσε τελικά την εσχάτη των ποινών, με τον Μούργο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, ευστοχώντας και γράφοντας το 2-1, γυρνώντας το ματς για την ομάδα των Σερρών. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν τις υπόλοιπες αλλαγές τους, με τον Πανσερραϊκό να θέλει να κρατήσει το προβάδισμα και την ομάδα της Κρήτης να θέλει να ψάξει ένα γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία και το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.


Ενδεκάδες

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Ντανκερλούι, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Χατζηστραβός, Μορεϊρα, Στάικος, Τόμας, Μασαρίποφ, Άλεκσιτς. 

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Βούρος, Καρώ, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα, Τοράλ, Ντίκο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code