ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



Άρης δύο προσώπων και πεισματάρης Ατρόμητος, Άρης - Ατρόμητος 1-3


Τίποτα δεν πήγε καλά για τον Άρη, που ήταν "θύμα" του ανανεωμένου πλέον Ατρόμητου. Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ ο Άρης, δεν κατάφερε να διατηρήσει ποτέ μια καλή εικόνα έχοντας συνέχεια και γνώρισε την βαριά αυτή ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Α' Ημίχρονο

Ένα ημίχρονο, όπου ο Άρης κυριαρχούσε καθ' όλη την διάρκεια του, όμως κατάφερε να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Μάλιστα, οι κίτρινοι είχαν σκοράρει στο 4ο λεπτό, όμως είχε ακυρωθεί σωστά ως οφσάιντ το τέρμα. Το 0-1 ήρθε από πλευράς Ατρομήτου, με τον Ρομπάιλ να υποδέχεται την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και να την σπάει στον Φριντζόνσον, όπου με πλασέ στο 26' άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Άρης κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή, με το VAR να το επιβεβαιώσει. Στο 39' ο Φαμπιάνο Λέισμαν εξετέλεσε , ο Τσιντώτας αρχικά απέκρουσε αλλά στο ριμπάουντ ο στόπερ του Άρη πλασάρει στα δίχτυα και ισοφαρίζει για τον Αρη σε 1-1.

Β' Ημίχρονο

Όλα πήγαν στραβά και ανάποδα για τον Άρη στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Ατρόμητο να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του παρουσιαζόταν. Μάλιστα, στο 55' κέρδισε πέναλτι , μετά από χέρι στην περιοχή και ανέλαβε την εκτέλεση ο Βαλένσια όπου χωρίς πρόβλημα έκανε το 1-2. Στο 71' ξαναπετυχαίνουν τέρμα οι Περιστεριωτες αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ, αφού ήταν εκτεθειμένος ο Καμαρά. Ο ίδιος παίκτης, 6' αργότερα και στο 77' εκμεταλλεύτηκε λάθος του Φαμπιάνο Λέισμαν και μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με ωραίο σουτ έκανε το 1-3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code