ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι στο 90+4' έσωσε το βαθμό για τους Περιστεριώτες σε ένα παιχνίδι με μισή ώρα καθυστέρηση στην έναρξη του


Με "χρυσό" σκόρερ τον Κάρολ Αντζιέλσκι ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει στο τέλος το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι σε ένα κακό ποιότητα παιχνίδι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Ατρόμητος μετά τη σημερινή ισοπαλία βρίσκεται στην 10η θέση με δέκα βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός στην 8η με 13 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς η αποστολή των Περιστεριωτών άργησε να φτάσει στο γήπεδο λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύουν στο κέντρο της Αθήνας για τον αυριανό Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Σε ένα πρώτο μέρος με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ο Ατρόμητος ήταν ελαφρώς καλύτερος από τους φιλοξενούμενους, όμως ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο σημειώθηκε στο 10' με το δυνατό σουτ του Αγκιμπού Καμαρά να αποκρούεται από τον Χόβαν. Ένα λεπτό αργότερα ο Πανσερραϊκός απάντησε με σουτ του Άλεκσιτς από πλάγια θέση να περνάει άουτ. Στο 23' οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μπέργκστρεμ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι του Χατζηστραβού στην αρχή της φάσης μετά και την επιβεβαίωση του VAR. Στην συγκεκριμένη φάση δημιουργήθηκε ένταση στους πάγκους των δύο ομάδων με τους Γιάννη Αγγελόπουλο για τον Ατρόμητο (τεχνικός διευθυντής) και Στέλιο Μαραγκό για τον Πανσερραϊκό (team manager) να αποβάλλονται με κόκκινη κάρτα από το παιχνίδι. 

Λίγο πριν οδηγηθούν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης τα "λιοντάρια" άνοιξαν το σκορ στο Περιστέρι με τον Ζήση Χατζηστραβό να σκοράρει με τη μία μέσα από την περιοχή για δεύτερη σερί αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου με το σουτ του Ντε Μποκ να βρίσκει στα σώματα των αντίπαλων αμυντικών. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 54' ο Άλεκσιτς μετά από υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσιντώτα, αλλά ο κίπερ του Ατρόμητου τον σταμάτησε εντυπωσιακά με το πόδι. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 69' με τη κεφαλιά του Ντε Μποκ να περνάει ψηλά άουτ. Η χρυσή αλλαγή του Ίλιτς, Κάρολ Αντζιέλσκι με κεφαλιά μετά από σέντρα από τα αριστερά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: 

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Φριντζόνσον(46' Αντζιέλσκι), Κούντε(74' Κούεν), Ρομπάιγ(74' Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Καμαρά(87' Ντίρκς).

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Ντάνκερλουι, Πηλέας(81' Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός(88' Κολομπίνο), Μασαρίποφ(60' Τομάς), Άλεκσιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code