ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0: Πρώτη νίκη για τους "πράσινους" στο πρωτάθλημα!


Αρκετές αλλαγές, γκολ και εντάσεις στο Απόστολος Νικολαΐδης, σε ένα εύκολο βράδυ για τον Παναθηναϊκό, όπου πλέον στρέφει το βλέμμα του στον "τελικό" της Τρίτης με την Μπράγκα.Α' Ημίχρονο 

Με το μαχαίρι στα δόντια μπήκε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις του στο παιχνίδι, και με γρήγορο ρυθμό στα πρώτα λεπτά, βρήκε το γκολ με τον Τσέριν στο 11ο λεπτό. Ένα κακό διώξιμο του Κρούζλια έδωσε την δυνατότητα στον Σλοβένο παίκτη να σκοράρει. Η απειλητική στάση των γηπεδούχων συνέχισε και στην αμέσως επόμενη φάση, άγγιξε το 2-0 με τον Ιωαννίδη, έχοντας προηγούμενος εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, αλλά η παρέμβαση του Άλχο "χάλασε" τα σχέδια του Έλληνα επιθετικού. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου προσπάθησε να πάρει μέτρα, κάτι που κατάφερε για ελάχιστα λεπτά, έχοντας και την μόνη καλή ευκαιρία του Μαχαίρα με κεφαλιά. Το υψηλό πρέσινγκ του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς, και στο 36ο λεπτό, ο Φώτης Ιωαννίδης διπλασιάζει τα τέρματα των "πράσινων" με δυνατή κεφαλιά, έπειτα από την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρντ. Ο Βόλος δεν μπορούσε να ακολουθήσει, προβλημάτισε έντονα και έφτασε αρκετές φορές στο δεχτεί και τρίτο γκολ.

Β' Ημίχρονο 

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει. Η είσοδος του Αϊτόρ στο γήπεδο έφερε την απαραίτητη φρεσκάδα στην επίθεση και μόλις λίγα λεπτά από την είσοδο του, είχε το σουτ εκτος περιοχής που ξεσήκωσε τον κόσμο στην κερκίδα. Και από την αποθέωση στην γκρίνια και τις μαζεμένες αποβολές στον πάγκο των γηπεδούχων,  καθώς η κίτρινη κάρτα στον Σινγκεφέλτ έφερε το ξέσπασμα και τις δύο κόκκινες κάρτες σε Παπαδημητρίου και Βλάχο. Το συμβάν έφερε ανισορροπία ενώ οι Βολιώτες απείλησαν με τον Μωραΐτη και την μεγάλη επέμβαση του Μπρινιόλι. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα για τον Βόλο. Το 3-0 πέτυχε ο Βέρμπιτς με κεφαλιά, ενώ την ασίστ έδωσε ο Κότσιρας με σέντρα από τα αριστερά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code