ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-Άρης 1-0: Καρλίτος λαμπρός την οδηγεί


Μεγάλη εντός έδρας νίκη με την υπογραφή του Καρλίτος πραγματοποίησε η Λαμία κόντρα στον Άρη στο ΔΑΚ της Φθιώτιδας με 1-0. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο και "βραχυκύκλωσε" τους κιτρινόμαυρους που ηττήθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. 


Η γηπεδούχος Λαμία ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, πίεζε συνεχώς ψηλά τον Άρη και κατάφερε να κλέψει την μπάλα με τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ να πιάνει το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ένα λεπτό αργότερα με τον Μενέντες να χάνει μοναδική ευκαιρία από πλεονεκτική θέση. Ο Κάρλσον στο 32' αστόχησε από κοντά για τον Άρη με τον Σαραμαντά να σώζει σωτήρια. Η Λαμία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καρλίτος ύστερα από αναμπουμπούλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ωραίο πλασέ του Ισπανού πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα σε δύο παιχνίδια που σημειώνει ο Καρλίτος τη φετινή σεζόν μετά την επιστροφή του στην χώρα μας.


Η ομάδα της Φθιώτιδας στάθηκε εξαιρετικά στην άμυνα στο δεύτερο μέρος, έκλεισε τους χώρους και δεν άφησε περιθώρια στον Άρη για να απείλησε την εστία του Κοσέλεφ. Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να κάνουν δύο τα τέρματα τους στο 58', αλλά το δυνατό αριστερό σουτ του Τσιλούλη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Ο Νταβίντ Σιμόν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Λαμία στα τελευταία λεπτά για δυνατό μαρκάρισμα. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα με αποτέλεσμα να "εγκλωβιστούν" και να φύγουν με "άδεια χέρια" από την Λαμία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code