ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 66-78: Υπέταξε την Μπαρτσελόνα και πάει τελικό

Σπουδαία Ρεάλ νίκησε το "El Clasico" και την Κυριακή διεκδικεί το 11ο της ιστορίας της.

Σ' ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι η Ρεάλ κατάφερε να πάρει τη νίκη και από εκεί που την είχαμε ξεγράψει όταν είχε βρεθεί στο 0-2 με την Παρτίζαν, τώρα θα βρεθεί στον τελικό να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ. Ήταν ιδιαίτερα εύστοχη από μακριά. Ειδικότερα, στο πρώτο δεκάλεπτο σκόραρε 18 πόντους, όλους από σουτ τριών πόντων (τρία ο Αμπρίνες, δύο ο Κάλινιτς, ένα ο Σατοράνσκι). 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ευστοχία συνεχίστηκε. Οι Λαπροβίτολα και Κούριτς πήραν την σκυτάλη, η ομάδα του Γιασικεβίτσιους ήταν κυρίαρχη και έκλεισε προηγούμενη το ημίχρονο με έξι πόντους (42-36).

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε η επτάψυχη Ρεάλ, μια ομάδα γεμάτη νικητές και γύρισε το παιχνίδι. Με επιμέρους 13-22 στο τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκε στο τέλος του με 55-58 και από κει και μετά δεν κοίταξε πίσω.

Στην τελευταία περίοδο ο εντυπωσιακός Σέρχιο Ροντρίγκεθ κουβάλησε την Ρεάλ και επί της ουσίας της έδωσε τη μεγάλη νίκη. Ο Ισπανός έκανε καταπληκτική τελευταία περίοδο και με τους Ταβάρες και Χεζόνια να είναι βασικοί πυλώνες, έδωσαν στην ομάδα τους τη νίκη με 66-78.

Για τη Ρεάλ MVP ο καταπληκτικός Ταβάρες με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ. Ο Χεζόνια πρόσθεσε 14, ενώ ο καταλυτικός Ροντρίγκεθ 12, τους 9 στην τελευταία περίοδο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code