ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΣ στο Περιστέρι


Χωρίς νίκη είναι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του με τον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ανεξάρτητα έδρας, με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει δύο ισοπαλίες με 1-1 στην Ήπειρο, αλλά να έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία που υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία 1-1, ενώ αυτή τη σεζόν επικράτησε με 2-1 ο Ατρόμητος στο πιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος. Η τελευταία νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στις 20 Μαρτίου 2021 με 1-0 στην Ήπειρο, ενώ στις 31 Οκτωβρίου 2020 επικράτησε με 2-0 στο Περιστέρι.

Στα 15 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για όλες τις διοργανώσεις μόλις τις τρεις έχει επικρατήσει γηπεδούχος, με τον Ατρόμητο να το κάνει δύο φορές και τον ΠΑΣ Γιάννινα μόλις μια.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της ιστορίας των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, αφού στις πρώτες 25 μεταξύ τους αναμετρήσεις δεν κατάφερε κανείς φιλοξενούμενος να επικρατήσει εκτός έδρας, με τον Ατρόμητο να έχει 8 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ξεκινήσει με 12 διαδοχικές νίκες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code