ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Άρης : Στο κυνήγι της 3η θέσης ο δικέφαλος - Σφραγίζουν Ευρώπη οι κίτρινοι

 


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (20:00) τον Άρη στο γηπεδο της Τούμπας, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ και Άρης διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τούμπας, 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. Τόσο ο δικέφαλος όσο και οι κίτρινοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όπου εκτός από το γόητρο, θα ενισχύσει την προσπάθεια τους για την κατάκτηση της 3ης και της 5ης θέσης αντίστοιχα.

Ο δικέφαλος του βορρά βρίσκεται στην 4η θέση με 60 βαθμούς ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί με 4-0 από την ΑΕΚ. Θέλοντας να κυνηγήσει την 3η θέση της βαθμολογίας, όπου προς το παρόν βρίσκεται Ι Ολυμπιακός με 63 βαθμούς, αναζητάει μόνο την νίκη. Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ίγκανσον, Αγκούστο, Νάρεϊ, Λύρατζη καθώς και τον τιμωρημένο Κάργα. 

Από την άλλη, η ομάδα του Τόλη Τερζή βρίσκεται στην 5η θέση με 47 βαθμούς, όπου με την εντός έδρας νίκης της με 2-1 επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε μεγάλο προβάδισμα για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε περίπτωση νίκης στο σημερινό ματς, οι κίτρινοι πολύ πιθανό να σφραγίζουν και μαθηματικά, την έξοδο τους στην Ευρώπη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανού Γκαρθία, Οντουμπάτζο και Μπράμπετς. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code