ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ν.Π.Σ Βόλος (20:30): Να "αντιδράσει" κόντρα στους μαχητικούς Βολιώτες!


ΠΑΟΚ και Ν.Π.Σ Βόλος αναμετρούνται απόψε στο γήπεδο της Τούμπας με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους!

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο σερί ήττες με την ΑΕΚ (0-1) και τον Ολυμπιακό ((3-1) και θέλει να βγάλει "αντίδραση" κόντρα στους Βολιώτες. Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα έθεσαν εκτός στόχου για κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος ωστόσο μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος για την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League ή την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιοάν Σάστρε, λόγω ενοχλήσεων και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης. Αντιθέτως, στην αποστολή επέστρεψε (και ενδεχομένως και βασικός) ο Λευτέρης Λύραντζης, ο οποίος προπονούνταν με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες ημέρες. 

Η αποστολή του Δικεφάλου: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Μιχαηλίδης , Ίνγκασον , Κάργας , Ράφα Σοάρες , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ν.Π.Σ Βόλος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την ΑΕΚ (0-1) και θέλει να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στα πλέιοφ κόντρα στον Δικέφαλο. Η ομάδα της Μαγνησίας δίνει σκληρή μάχη με τον Άρη για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους κιτρινόμαυρους (Άρης 41-Βόλος 40). Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κώστας Μπράτσος μετράει δύο επιστροφές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσιρίνος και Σι. Μοναδικός απών ο Τάχατος, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Λούνα, Σι, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος, και Οζέγκοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code