ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Ολυμπιακός 2-1: Πάλμα και Νταμπό έδωσαν την νίκη!


Νίκη "χρυσάφι" για την ομάδα του Απόστολου Τερζή, στο κυνήγι για την 5η θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αυξάνοντας παράλληλα και την απόσταση από τον Βόλο.

Α' Ημίχρονο 

Αρκετή ένταση είχε το πρώτο 45λεπτο στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε θέμα εξαγωνιστικού χώρου. Η πρώτη φάση του αγώνα, είχε ερυθρόλευκο χρώμα, με την διπλή φάση του Ολυμπιακού να απειλεί τον Άρη, μόλις στο τρίτο λεπτό, μετά την κεφαλιά του Μπακαμπού και το άστοχο ριμπάουντ του Μασούρα, στην απόκρουση του Κουέστα. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειχνε να έχει καλύτερα πατήματα, βρίσκοντας και το γκολ με την πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ του Λουίς Πάλμα στο 36', όντας και η καλύτερη ευκαιρία του Άρη. 

Β' Ημίχρονο 

Η εικόνα των φιλοξενούμενων συνέχισε να προβληματίζει και στην επανάληψη. Ο ρυθμός συνέχισε να είναι υπέρ Άρη, έχοντας και την ευκαιρία με τον Γκαρσία, προσπαθώντας να "κρεμάσει" τον Πασχαλάκη. Τα λάθη για την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό συνεχίστηκαν, καθώς το τραγικό λάθος του Μπα στο γύρισμα του Ιτούρμπε έφερε το 2-0, με τον Νταμπό να σκοράρει σε κενή εστία (65'). Άμεση ήταν η απάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας λίγα λεπτά αργότερα, με την εκτέλεση πέναλτι του Μπακαμπού, όπου προ ήρθε από το χέρι του σκόρερ του δευτέρου τέρματος.

Όσο και αν πίεσε ο Ολυμπιακός μετά τις αλλαγές και το γκολ, η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ σημειώνοντας την 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code