ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Άρης: Κλειδώνει Ευρώπη με οδηγό Καμαρά (0-3)



Με τον Νταρίντα να ανοίξει το σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ στο πρώτο ημίχρονο και τον Καμαρά με δύο δικά του τέρματα να σφραγίζει  την νίκη και πιθανώς την 5η θέση που δίνει μια θέση στην Ευρώπη, ο Άρης επικράτησε της ομάδας του Βόλου με 0-3 μέσα στον Πανθεσσαλικό. Μία ακόμα κακή εμφάνιση για τον ομάδα του Βόλου που δεν παρουσιάστηκε σε κανένα σημείο ανταγωνιστική και δείχνει πως σκέφτεται ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Α' ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 12' από μια στημένη μπάλα , ύστερα από εκτέλεση κόρνερ για τον Άρη, με τον Νταμπό να πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος στην μικρή περιοχή αλλά χωρίς στόχο να την στέλνει πάνω από τα δοκάρια του Κότνικ. Στο 24' ο Καμαρά  βρέθηκε απέναντι στον Κότνικ ύστερα από όμορφη ανάπτυξη και πάσα του Πάλμα, με το σουτ του όμως να είναι άστοχο και να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Βόλου. Στο 27ο λεπτό η υπεροχή του Άρη μετουσιώθηκε σε γκολ, με τους παίχτες να ψάχνουν χώρους για να αναπτυχθούν, τη μπάλα να φτάνει στον Νταρίντα και εκείνος βλέποντας πως δεν είχε επιλογές πάσας δοκίμασε το πόδι του, πιάνοντας ένα απίστευτο σουτ και στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κότνικ και στο βάθος της εστίας για να κάνει το 0-1. Ο Άρης μετά την επίτευξη του γκολ συνέχισε να έχει την κυριαρχία στην κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ομάδα του Βόλου να βρίσκεται σε παθητικό ρόλο. Τελευταία ευκαιρία πριν το τέλος του ημιχρόνου, μια εκτέλεση κόρνερ του Πάλμα, με τον Κότνικ να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Β' ημίχρονο

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Βόλο στο παιχνίδι ήρθε στο 52' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ντέλετιτς όπου δοκίμασε το σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Κουέστα. Ο Άρης συνεχίζει να έχει την υπεροχή, είναι μπροστά στο σκορ και προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να δημιουργήσει ευκαιρίες για να απειλήσει την εστία του Βόλου. Στο 77ο λεπτό ο Άρης θα βρει και δεύτερο γκολ και θα "κλειδώσει" το τρίποντο. Ο Εμπακατά έκανε την κάθετη πάσα προς τον Καμαρά που πρόλαβε την έξοδο του Κότνικ, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 των φιλοξενούμενων. Σχεδόν αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος ο Άρης θα κερδίσει πέναλτι για ανατροπή του Καμάτσο από τον Πίρινεν, με τον Καμαρά να αναλαμβάνει την εκτέλεση του, και να κερδίζει τον Κότνικ για να γράψει το 3-0, σφραγίζοντας την νίκη και πιθανώς την 5η θέση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Οι ενδεκάδες

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς. 

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα, Καμαρά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code