ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να μπει με το δεξί ο Ολυμπιακός, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οι Βολιώτες


Για την πρώτη αγωνιστική των play offs ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 17:30 με τους Βολιώτες να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους ερυθρόλευκους που θέλουν να μπουν με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινά. Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται και χιλιάδες φίλοι του που θα κατακλύσουν μαζικά το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. 

Η γηπεδούχος ομάδα του Κώστα Μπράτσου αντιμετωπίζει δυο προβλήματα αυτά των Μεσκίδα και Μπαριέντος που έμειναν εκτός, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Καρτάλης.

Πιθανή ενδεκάδα: Κλέιμαν, Άλχο, Τσοκάνης, Πίρενεν, Σι, Λούνα, Εσκοβάλ, Τσιρίνος, Πιρές, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Τσελεμπάκης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές και Οζέγκοβιτς.


Ο προπονητής των Πειραιωτών Μίτσελ Γκονθάλεθ δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Μπιέλ και Χουάνγκ, ενώ απών από τη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να είναι και ο Γιάν Εμβιλά που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε εκτός. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Παπασταθόπουλος και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ραμόν, Μπα, Παπασταθόπουλος, Κασάμι, Σαμασέκου, Φορτούνης, Χάμες, Κανός, Μπακαμπού. 

Η αποστολή των ερυθρόλευκων: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code