ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόταση σε Χάμες ετοιμάζεται η Μπεσίκτας


Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας παίκτης, ο οποίος διαθέτει αρκετή μεγάλη ποιότητα και είναι σίγουρα πόλος έλξης σε αρκετές ομάδες στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Στην φετινή χρονιά με τον Ολυμπιακό μετράει σε 18 εμφανίσεις, πέντε γκολ, 6 ασίστ και είναι ένας από τους πυλώνες της δημιουργίας για τους Πειραιώτες.

Το συμβόλαιο του πλησιάζει προς το την λήξη το καλοκαίρι, όμως υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Η Μπεσίκτας, πάντως σκέφτεται να συναντηθεί με τον επιθετικό μέσο των ερυθρόλευκων άμεσα, ώστε να υπογράψουν  συμβόλαιο συνεργασίας. 

Τα Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν τα δεδομένα γύρω από την πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών λέγοντας:

"Συμφωνήθηκε η ημερομηνία για ένα ραντεβού από την εταιρεία διαχείρισης του παίκτη, την Gestifute. Αν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα θα προσφερθούν στο αστέρι από την Κολομβία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Στην ελληνική ομάδα βρίσκεται αυτή τη σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία του είναι γύρω στα 9 εκατομμύρια" 

Ο Κολομβιανός είναι  είναι ένα όνομα που ακούγεται σε μεταγραφές αρκετά τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει παραστάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης, Έβερτον, Μονακό και Μπάγερν Μονάχου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ενβιγκάντο. Επιπλέον, το 2011 έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας και μετράει σε 89 συμμετοχές 25 τέρματα. 


 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code