ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς Χάλαντ η Νορβηγία στους πρώτους αγώνες των προκριματικών

 


H Νορβηγία σίγουρα διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι η ίδια, δίχως το μεγάλο της αστέρα Έρλινγκ Μπράουτ Χάλαντ. Ένα φαινόμενο της νέας γενιάς, με τα στατιστικά του να μιλάνε από μόνα τους. Δέκα γκολ σε έξι συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και 28 γκολ σε 26 παραστάσεις στην Premier League.

To στενάχωρο, όμως για τον ίδιο αλλά και για την χώρα του είναι ότι θα τον στερηθούν στους αγώνες με την Γεωργία και με την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2024, λόγω του τραυματισμού του στην βουβωνική χώρα στον αγώνα με την Μπέρνλι . Ένας αγώνας για την προημιτελική φάση του FA cup με την Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί με 6-0 και τον Νορβηγό να πετυχαίνει χατ τρικ.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία την νορβηγική προσπάθησε να συμμετάσχει στον αγώνα με εντατικές προπονήσεις, υπήρχε πεποίθηση ότι θα τα καταφέρει αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Πάντως, στον όμιλο που κληρώθηκε η Νορβηγία έχει ελπίδες να τερματίσει στην 2η θέση, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες, όπως η Κύπρος, Σκωτία, Γεωργία και Ισπανία.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code