ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο στόχος του τροπαίου εναντίον του ονείρου

 

Λαμία και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν σήμερα στις 19:00 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιδιώκει από τον πρώτο αγώνα να δείξει  τα δόντια του, ώστε να πετύχει σκορ πρόκρισης. Στην αντίπαλη όχθη η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου και με ισοπαλία θα ήταν ευχαριστημένη. Σίγουρα η ονομασία των δύο ομάδων φέρεται να δείχνει και πως θα αγωνιστούν στον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν κάποιο τέρμα και με τους γηπεδούχους να προσπαθούν στην κόντρα για κάτι καλύτερο.

Πολύ σημαντικός ρόλος για τις δύο ομάδες είναι η ψυχολογία, καθώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ιωνικό 6-0 στην Τούμπα και η Λαμία πέτυχε πολύ σημαντική νίκη, εναντίον του Άρη με 2-0 .

Διακρίσεις των δύο ομάδων στον θεσμό:

Όσο αφορά για τις διακρίσεις των δύο ομάδων στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Για την Λαμία είναι η τέσσερις συμμετοχές στον ημιτελικό του θεσμού , καθώς η πρώτη ήταν το 1971-72, 2018-19,2021-22 και φέτος 2022-23.

Οι Θεσσαλονικείς το έχουν κατακτήσει 8 φορές το 1972,1974,2001,2003,2017,2018,2019,2021 

Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί 17 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ να μετράει 16 νίκες και μια ισοπαλία 

Αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων

Η Λαμία στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα μετράει τρεις ήττες(Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ολυμπιακός) μια ισοπαλία(Βόλος) και μία νίκη(Άρης).

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί στα 5 τελευταία παιχνίδια, καθώς μετράει 3 ισοπαλίες(Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα) και δύο νίκες(ΑΕΚ, Ιωνικός)

Πιθανές ενδεκάδες

Λαμία(Λεωνίδας Βόκολος) Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Ασκόφσκι, Τζανδάρης, Στάνκο, Σλίβκα, Μεντίνα, Νούνιες, Καραμάνος  

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου) Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Ντάντας, Σβάμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον

Απουσίες 

Λαμία: Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ντε Βινσέντι, ενώ απών θα είναι ο Νίκος Βέργος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, και Σωτήρης Τσιλούλης

ΠΑΟΚ: Εκτός παραμένουν ο Ολιβέιρα, Κάργας, Βιερίνια, Λύρατζης, Κούρτιτς και Φελίπε Σοάρες 

Διαιτητές

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης 

Βοηθοί: Μεϊντανα, Κουρομπύλια 

Τέταρτος: Τσετσίλας 

VAR: Κουμπαράκης 

Βοηθός VAR: Ψαρρής  






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code